Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O Vánocích s dětmi za kulturou

10. 12. 2011 | Vánoční slavnosti
Nejen kulturní centra a knihovny, ale i další instituce připravují každoročně akce spojené s vánoční tématikou, kam zvou nejen dětské návštěvníky. Mnohé akce jsou natolik pestré a zajímavé, že se pobaví a poučí i dospěláci. Všichni dohromady si také mohou zazpívat vánoční koledy a poznat třeba nové přátele. Nejvíce akcí je v hlavním městě, ale i v menších obcích je často připraveno alespoň vystoupení místního sboru či divadelního spolku.

Městská knihovna v Praze na Mariánském náměstí nedaleko metra Staroměstská připravila na neděli 11. prosince od 18 hodin vánoční koncert skautů. Na programu jsou nejen vánoční písně a koledy. Koncert se koná ve velkém sále, vstupné je dobrovolné. Po návštěvě můžete navštívit nedaleké vánoční trhy s překrásně ozdobeným vánočním stromem.

V pondělí 12. prosince nachystalo Kulturní centrum 12 v pobočce na Pertoldově ulici vánoční program pro děti již od dvou let. Koná se od 10 do 12 hodin pod názvem Kouzelné české Vánoce. Zaměřený je na povídání o vánočních a adventních tradicích. Vyzkoušíte si také některé vánoční zvyky.

Ve středu 14. prosince Kulturní centrum 12 v ulici Jordana Jovkova v Modřanech pořádá od 9 hodin divadelní představení pro děti s názvem Jak pan Myslivec elektrickou kytaru pod stromečkem našel.

Ve čtvrtek 15. prosince Dům dětí a mládeže v Praze 3 v ulici Na Balkáně připravil od 15 do 18 hodin v mateřském klubu Ulitka Vánoční den s Ulitkou. Nachystáno je divadelní představení pro děti, podávat se bude vánoční čaj a k ochutnávce je i vánoční cukroví. Na programu je výroba voňavého svícnu a dalších dárečků. Nebude chybět ani zpěv vánočních koled. Vstupné je dobrovolné a nezapomeňte za každého dětského návštěvníka přinést malý dáreček pod stromeček.

V pátek 16. prosince od 17 hodin proběhne ve velkém sále Městské knihovny na Mariánském náměstí Vánoční koncert Kühnova dětského sboru. Na programu je Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby Hej, mistře. Dále uslyšíte koledy a vánoční písně za rozsvícení vánočního stromečku.

V neděli 25. prosince vystoupí Iva Fišerová v Pražské obci unitářů v Karlově 8 na Praze 1 s vánočním zamyšlením na téma štědrost. Že Vánoce nejsou jen o dárcích a koledách asi tušíme, proto chvíle k zamyšlení, čím druhého můžeme obdarovat kromě dárků, je namístě.


  

Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !