Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stříbrné vánoční dny nabídnou originální i tradiční dárky na jednom místě

21. 11. 2011 | Vánoční slavnosti
Vánoční pohoda, svařené víno a vůně čerstvě upečených perníčků. Přesně tak má vypadat nakupování vánočních dárků. A vy si ho můžete takové užít. Stačí, když ve dnech 8. – 11. prosince 2011 zavítáte na Stříbrné vánoční dny do PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Na rozdíl od jiných podobně laděných akcí na vás zde čekají rozsáhlé expozice a atraktivní stánky více než dvě stě padesáti vystavovatelů, a to především z řad českých výrobců a výhradních dovozců. Renomované firmy nabídnou širokou paletu kvalitního a originálního spotřebního zboží včetně tradiční nabídky dárkového a vánočního sortimentu.

Stříbrné vánoční dny nabídnou již potřetí možnost pořídit na jednom místě dárky pro celou rodinu. Předchozí ročníky potvrdily, že je o tuto akci velký Stříbrné vánoční dny nabídnou originální i tradiční dárky na jednom místězájem, a to jak mezi vystavovateli, tak i návštěvníky.

Ze Stříbrných vánočních dnů (SVD) se tak pomalu stává tradice, která dokresluje předvánoční atmosféru v české metropoli.

Výhodou veletrhu je především originalita dárků za příznivé ceny a samozřejmě možnost pořídit dárky za jediný den na jednom místě, kde místo stresu, typického pro velká nákupní centra, vládne pohoda.

Kvalitní zboží za výhodné ceny


Co by byly vánoční dny bez tradičních českých vánočních ozdob, proto ani zde nemohou chybět ukázky výrobků pocházející z rukodělných dílen. Velký výběr bude rovněž v oblasti vánočních dekorací, které budou na veletrhu prezentovat renomované firmy s nabídkou kvalitního českého i zahraničního zboží. Mezi vystavovateli, kteří již potvrdili svou účast, je také společnost Made In Jablonec, sdružující kvalitní výrobce slavné jablonecké bižuterie. České dekorativní sklo bude na Stříbrných vánočních dnech zastupovat firma BDK Glass vyrábějící atypické skleněné výrobky. Ty se vyznačují jak nejen unikátním designérským řešením, ale i zpracováním. Velice oblíbeným dárkovým zbožím jsou šperky, které můžete zhlédnout na expozici firmy Český granát a vltavín s.r.o. Dále se můžete těšit na dárkové sady v nejrůznějších podobách, na tradiční i neobvyklé cukrovinky, alkohol v originálních nádobách. Chybět nebude ani móda, sportovní oblečení a doplňky, či velice vyhledávaný dárek – dřevěná kravata. Na veletrhu se představí rovněž výrobci a dovozci klasických dřevěných i nejmodernějších hraček. V bohaté nabídce budou zastoupeny také knihy, didaktické pomůcky i filmové novinky na DVD. Speciální předvánoční předplatné nabídnou kulturním labužníkům Městská divadla pražská. Na veletrhu v Letňanech na Vás čekají opravdu úžasné a neotřelé dárky, které jistě potěší obdarované pod vánočním stromečkem.

Zábava pro celou rodinu


Aby si mohli návštěvníci od nakupování také trochu odpočinout, připravili pro ně pořadatelé kavárničky i restaurace dýchající vánočních atmosférou, kde se mohou zahřát teplou medovinou nebo svařákem. Pro děti je připraven výtvarný koutek, posezení u společenských her a dokonce trampolína. Celé veletržní dění dokreslí stylová výzdoba a vánoční melodie. Byla by škoda si Stříbrné vánoční dny nechat uniknout. Výhodou PVA EXPO PRAHA v Letňanech je jeho snadná dostupnost autem i MHD. Parkování pro hosty SVD je zajištěno zdarma. Více informací o doprovodném programu i jednotlivých vystavovatelích najdete na internetových stránkách Vánoční dny.cz.


Zdroj: Vánoční dny.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Stříbrné vánoční dny nabídnou originální i tradiční dárky na jednom místě:

Stříbrné vánoční dny nabídnou originální i tradiční dárky na jednom místě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !