MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dětství a Vánoce

31. 12. 2011 | Vaše příběhy
Je to už pár let, co jsme slavili Vánoce s rodiči pohromadě. Já i sestra máme své rodiny, bratr žije ještě s rodiči, ale aby ne - je o deset let mladší než sestra a o sedm než já. Jen já nežiji ve stejném městě jako rodiče, ale 160 kilometrů od nich. Nestěžuji si, naopak vybrala jsem si a vyhovuje mi to tak.                                          

Ale na Vánoce doma u rodičů a vše kolem nich se zapomenout nedá. Nemůžu tvrdit, že vždy všechny Vánoce probíhaly jako v pohádce, to ne. Ale přesto na to ráda vzpomínám, na tu rodinnou atmosféru, jak jsme se vždy šťastně sešli u vánočně prostřeného stolu – všichni a v klidu. V dnešní době je to vzácnost. No řekněte! A proto si toho považuji. Milovala jsem zimní bruslení na rybníku Vajgar, ale i na zimním stadiónu. Pamatuji si na Vánoce, kdy mne Ježíšek jaksi „vyšplouchl“.

Poprvé jsem si moc moc přála značkové sportovní boty. Hrála jsem házenou a potřebovala jsem kvalitní botky. Bohužel jsem tenkrát nevnímala, že rodiče nemají tolik peněz. Začala jsem rozbalovat dárečky. Věděla jsem, že v té krabici budou mé vysněné botky. Začala jsem rozbalovat dáreček obdélníkového tvaru a šťastně se usmívala - nnnnnnééééé. Boty tam byly, ale ne značkové. Ale děsné – bílé, gumové, od Vietnamců. Na fotce jsem krásně šťastná, ale to byla fotka před tím, než jsem to rozbalila. Pak jsem byla nešťastná, ale nechtěla jsem rodičům ublížit. Nechtěla. A tak jsem jim neřekla, že jsou to šílené boty. Byly fakt hrozné, v noci jsem pod peřinou plakala. Ale boty jsem nenosila.                                                                                

Rodiče se časem dovtípili a koupili mi první mé značkové boty Reeboky - od kolegy z práce. Aspoň tak. Nenosil je - byly mu malé. Opravdu první mé značkové boty jsem si koupila za vydělané peníze na brigádě - Adidasky. Od té doby na ně nedám dopustit.

chytra - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !