Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čím potěšit muže pod vánočním stromečkem?

15. 12. 2011 | Praktické rady
Častou myšlenkou v předvánočním čase v hlavách mnoha žen je to, čím uspokojit muže pod vánočním stromečkem. I když se zeptáte, často se toho moc nedozvíte.

Buď jsou přání pro vaši peněženku nereálná, protože novým autem by asi málokdo pohrdnul, nebo je přání příliš tradiční jako kosmetika či košile, ale ženy přeci chtějí překvapit. Bohužel překvapení ze strany žen mohou u mužů vyvolat úplně opačný účinek. Pokud máte ráda balet a on činohru, nechtějte mu udělat překvapení kompromisem, že půjdete na operu. Nebudete šťastný ani jeden. Raději s ním jděte na činohru, tím mu uděláte radost. Ale nechtějte už po něm, ať s vámi jde někdy zase naopak na balet. Běžte raději s kamarádkou.

Rovněž dárek v podobě dovolené zvažte. Tam už se kompromis dělá mnohem hůře, neboť přetrpět tři hodiny v divadle není srovnatelné s týdenní dovolenou. Pokud máte ráda moře a on hory, neuděláte mu radost tím, že on bude celý den sám lyžovat a vy na něj čekat v hotelu. To ať raději jede s kamarádem. Ovšem takovou dovolenou je třeba s ním opravdu konzultovat. Má-li rád Savojské Alpy, neuděláte mu pomyšlení zájezdem do rumunských hor jen proto, že byl zrovna za výhodnou cenu.

Když zůstanete u tradiční kosmetiky, můžete překvapit alespoň výběrem vůně. Vždyť vy budete především tou, které by se také měla líbit. Ale nemá-li rád příliš kořeněné, volte raději jemnější či sportovní vůni. Má-li však zajetou lety prověřenou značku, nedoporučuji experimentovat.

U knih nevybírejte ty, které jsou kutilské. Mohl by se domnívat, že budete potřebovat novou kuchyň, což tímto nenápadným popostrčením nevylepší atmosféru Vánoc. Raději volte prověřený román než povídky, alespoň od něj budete mít chvíli klid. Doporučuji alespoň čtyřsetstránkové, aby se nenudil. A vyhněte se starším titulům, ať si neřekne, že na něm šetříte.

Pakliže už chcete kupovat i měkké dárky, které na rozdíl od těch druhých - tvrdých muži rozbalují s daleko menším nadšením, vyvarujte se prosím pyžam. To už i ponožky jsou lepší. A hlavně nekupujte bačkory. Dobře se kupují košile, nejlépe černé a bílé, které se dají vždy kombinovat. A rozhodně nic nezkazíte kvalitní kravatou.

Pokud si opravdu nevíte rady, zakupte dárkový poukaz do knihkupectví nebo do restaurace či jinam, aby si vybral ke své spokojenosti.

A překvapení na závěr? Pozvěte na Vánoce tchyni, ale místo obvyklých dvou dní jen na jeden a druhý den si vyražte jen někam ve dvou, třeba na romantickou večeři při svíčkách - kdy jste tak naposledy stolovala?


Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sice pěkný článek,ale nic jsem se z něj nedozvěděla.Čekala jsem nějaké tipy nebo tak něco.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkně napsáno, ale mě článek neřekl vůbec nic, naopak, asi můj manžel je teda zřejmě jiný, ale například on by měl právě z pyžama větší radost jak ponožek, kdybych mu koupila košilu či kravatu, tak by ji na sebe nikdy nedal a s činohrou by mě poslal někamSmajlík v článku není jediná rada pro mě. Dovolenou plánujeme společně s ohledem kam mohou psy, do divadla bych ho nedostala ani násilým, nevoní se, kosmetiku nepoužívá, romány ani povídky nečte, to jedině něco válečnýho, a věta a hlavně nekupujte bačkory mě fakt dostala. To mu raději koupím ty bačkory než zmíněnou košilu. A rada na závěr? Tchýni nepozvu ani na ten jeden den, to by mě asi kleplo a z vánoc bych nic neměla, to raději na nějakou hodinku my zajedeme k ní a ujet můžeme kdy chcemeSmajlík Já myslím že chlapům největší radost udělá elekronika, kterou jsem v článku nikde nenašla, nebo jak píše Soni i ten vrtulník na dálkový by chlapa potěšil víc než košile s kosmetikou dohromady, chlapy jsou jako děti, rádi si hrají.

ladyska**1
Obrázek uživatelky
profil
to jsme se toho dozvěděli...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím, něco neutrálního co mu skutečně udělá radost, vrtulník na dálkové ovládáníSmajlíka knihu o jídleSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj