MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letí k nám Ježíšek

9. 12. 2009 | Vaše příběhy

Když byla dcera malá, chodili jsme na Štědrý večer vyhlížet z oken Ježíška, jestli už k nám letí. Vždy jsme já nebo manžel dceru zabavili a ten druhý šel potají nanosit dárky pod stromeček v obývacím pokoji a nenápadně zazvonit, jako že Ježíšek už přišel.


Jednou, to byly dceři asi 3 roky, stála u okna a volala: Ježíšku, nezapomeň na nás. Soused stál náhodou vedle na balkoně, v té tmě nebyl vidět, slyšel to a odpověděl: Už letím.... V první chvíli jsme se vylekali všichni, ale dcera byla šťastná a nadšená.

Začala stále dokola opakovat: Ježíšek mě slyšel, Ježíšek mě slyšel a už k nám letí.... Jen my s manželem jsme poznali, kdo je  náš Ježíšek.

Po letech - to už bylo dceři asi 15 let, na tuto vtipnou historku u nás soused při kávě vzpomínal a když odešel domů, dcera se mě zeptala: To byl opravdu soused? A byla viditelně zklamaná.

Zřejmě tomu chudák celou tu dobu věřila, že jí tenkrát Ježíšek odpověděl, i když jsme jí před nástupem do 1. třídy vysvětlili, že Ježíšek není, ale že je hezké, když si na to dospělí hrají.



Autor: etyp



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles