Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoce? Zapomněla jsem, co to je!

18. 12. 2010 | Vaše příběhy
Jako malá jsem Vánoce milovala, jako každé malé dítě. Vůně cukroví, tajné mlsání a hledání dárků bylo pro mě a bratra každoroční rituál. Kapr ve vaně a zdobení stromečku byla ta nejkrásnější doba v roce. Tato idylka a dětské radosti pro mě skončily už v 11 letech.

S bratrem jsme měli jen otce a bylo nám dobře, dokud si otec nenašel o dost mladší přítelkyni. Ta by mohla být mou starší sestrou a bratrovou přítelkyní. První Vánoce byly snem každého dítěte. Dvojnásobek dárků a otec měl na nás i více času. Ráda jsem s ním chodila na nákupy a vybírat dárky. Ovšem jen ten první rok.

Druhým rokem jsem marně hledala pod stromečkem dárky. Dětské snění o Vánocích bylo to tam. No a třetí Vánoce jsme s bratrem neměli, ani místo u stolu. Když chcete ze starého chlapa udělat vola, dejte mu mladou ženu. Od té doby jsem Vánoce nesnášela a záviděla všem dětem.

Mé Vánoce vypadaly tak, že jsem byla zalezlá ve svém pokojíku nebo jsem se šla projít. Někdy jsem si šla zabruslit a přála si, aby led pode mnou praskl a táta aby si mě aspoň jednou všiml. Že má taky mě na slavení svátků a že si vzpomene, jaké to bylo, když jsme svátky slavili spolu.

Bohudíky se led nepropadl a já nepřidělala starosti bratrovi. To, že neslavím Vánoce, mi zůstalo dodnes. Ale vše se dá změnit a o to se snaží můj přítel. Navrátit mi radost z Vánoc. Bude to dlouhá cesta a dlouhé snažení, ale vím, že až přijdou děti, tak to asi bude krásná změna, a přítel sklidí to správné ovoce. Asi bych nedokázala své děti o to ošidit. Ale teď je to jen můj boj a jen já se s ním musím poprat. Ale pro začátek přeji každému ty správné bílé Vánoce.

Autor:vevercaa

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ne každý to má doma ideální, ale prožité zkušenosti nás posilují!
Držím palce, abys objevila opět kouzlo Vánoc a ty nadcházející byly plné pohodových chvilek a hlavně sis je udělala takové, jaké budeš chtít Ty!
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hoď za hlavu a začni si vytvářet ty lepší - s přítelem to určitě zvládnete. Krásné Vánoce a minulosti se nepoddávej!
Obrázek uživatelky
profil
tvůj "otec" by zasloužil pověsit do průvanu....za koule.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já taky věřím tomu, že ač pomalu, ale jistě dojdeš k tomu, že pro Tebe budou vánoce zase tím krásným obdobím se vším, co k nim patří. A třebas právě proto, čím sis prošla, víš, o čem ty vánoce jsou a o to víc se to budeš snažit svým dětem a rodině "vynahradit". Tak hodně štěstí v Tvém boji a hezké vánoce Tobě i Tvým blízkýmSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to me moc mrzi.. uvidite, ze s pritelem zase objevite kouzlo vanocSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles