Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vánoce? Zapomněla jsem, co to je!

18. 12. 2010 | Vaše příběhy
Jako malá jsem Vánoce milovala, jako každé malé dítě. Vůně cukroví, tajné mlsání a hledání dárků bylo pro mě a bratra každoroční rituál. Kapr ve vaně a zdobení stromečku byla ta nejkrásnější doba v roce. Tato idylka a dětské radosti pro mě skončily už v 11 letech.

S bratrem jsme měli jen otce a bylo nám dobře, dokud si otec nenašel o dost mladší přítelkyni. Ta by mohla být mou starší sestrou a bratrovou přítelkyní. První Vánoce byly snem každého dítěte. Dvojnásobek dárků a otec měl na nás i více času. Ráda jsem s ním chodila na nákupy a vybírat dárky. Ovšem jen ten první rok.

Druhým rokem jsem marně hledala pod stromečkem dárky. Dětské snění o Vánocích bylo to tam. No a třetí Vánoce jsme s bratrem neměli, ani místo u stolu. Když chcete ze starého chlapa udělat vola, dejte mu mladou ženu. Od té doby jsem Vánoce nesnášela a záviděla všem dětem.

Mé Vánoce vypadaly tak, že jsem byla zalezlá ve svém pokojíku nebo jsem se šla projít. Někdy jsem si šla zabruslit a přála si, aby led pode mnou praskl a táta aby si mě aspoň jednou všiml. Že má taky mě na slavení svátků a že si vzpomene, jaké to bylo, když jsme svátky slavili spolu.

Bohudíky se led nepropadl a já nepřidělala starosti bratrovi. To, že neslavím Vánoce, mi zůstalo dodnes. Ale vše se dá změnit a o to se snaží můj přítel. Navrátit mi radost z Vánoc. Bude to dlouhá cesta a dlouhé snažení, ale vím, že až přijdou děti, tak to asi bude krásná změna, a přítel sklidí to správné ovoce. Asi bych nedokázala své děti o to ošidit. Ale teď je to jen můj boj a jen já se s ním musím poprat. Ale pro začátek přeji každému ty správné bílé Vánoce.

Autor:vevercaa

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ne každý to má doma ideální, ale prožité zkušenosti nás posilují!
Držím palce, abys objevila opět kouzlo Vánoc a ty nadcházející byly plné pohodových chvilek a hlavně sis je udělala takové, jaké budeš chtít Ty!
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hoď za hlavu a začni si vytvářet ty lepší - s přítelem to určitě zvládnete. Krásné Vánoce a minulosti se nepoddávej!
Obrázek uživatelky
profil
tvůj "otec" by zasloužil pověsit do průvanu....za koule.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já taky věřím tomu, že ač pomalu, ale jistě dojdeš k tomu, že pro Tebe budou vánoce zase tím krásným obdobím se vším, co k nim patří. A třebas právě proto, čím sis prošla, víš, o čem ty vánoce jsou a o to víc se to budeš snažit svým dětem a rodině "vynahradit". Tak hodně štěstí v Tvém boji a hezké vánoce Tobě i Tvým blízkýmSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to me moc mrzi.. uvidite, ze s pritelem zase objevite kouzlo vanocSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles