Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční trhy v Brně

9. 12. 2010 | Vánoční slavnosti

Tak jako každý rok, i letos se v Brně konají vánoční trhy. Ve dnech 10. – 19. prosince se konají vánoční trhy na brněnském výstavišti. Ve městě, na náměstí Svobody a Zelném trhu jsou už vánoční trhy v plném proudu.

 

Vánoční trhy na brněnském výstavišti

Ve dnech 10. – 19. prosince jsou brány výstaviště návštěvníkům otevřeny od 9.00 – 18.00 hodin. V pavilonech F a G1 návštěvníci najdou prakticky veškerý, nejen vánoční sortiment. Originální dárek můžete zakoupit také v Řemeslnickém jarmarku, kde bude pracovat zhruba třicet řemeslníků.

Nebude chybět ani pestrý doprovodný program, kde například vystoupí Naďa Urbánková, Karel Gott Revival, Eva a Vašek, Jana Koubková, Bokomara a další. V pavilonu F se bude líbit hlavně dětem. Svým vystoupením je potěší například Dáda Patrasová, Majda z Kouzelné školky, kouzelník Jirka Hadaš nebo 5Angeles.

Ve všední dny zábavná show bude začínat ve 14.00 hodin o víkendu se na ni mohou návštěvníci těšit už od 11.00 hodin.

I milovníci dobrého jídla si přijdou na své. Stánky budou umístěny před pavilony F a G1 a už zdálky k Vám budou vonět grilované klobásy, bramboráky, guláš, polévky a zabíjačkové speciality. A pokud někomu bude zima, určitě ho zahřeje horká medovina, svařené vínečko nebo grog.

 

Vánoční trhy na náměstí Svobody a Zelném trhu

Vánoční trhy začaly rozsvícením vánočního stromu na náměstí Svobody v pátek 26.11. je to nádherný, sedmnáctimetrový smrk, který si brňané sami vybrali v anketě. Na stromě je třicet tisíc úsporných žárovek, září na něm bílé sněhové vločky a hvězdy, a také krásné červené a zlaté koule. Na večer a v noci pak na něm září sedmdesát snowballů, které připomínají padající sníh. Hned u stromu stojí kasička, do které jako každý rok můžete přispívat.

Vedle vánočního stromu je nádherný Betlém s šedesáti figurkami v životní velikosti. Děti potěší a povozí polární expres a je tu také ZOO koutek, kde je živý oslík a ovečka.

Najdete zde mnoho stánků, které nabízejí tradiční řemeslnickou výrobu, stánky s jídlem, výborný trdelník, medovinu, perník, keramiku, ozdoby na vánoční stromeček, a mnoho dalších. Každý si tu přijde na své a nějaký tip na vánoční dáreček tu určitě najde.

I tady, na náměstí Svobody je každý den bohatý doprovodný program.

 

Nakonec si nezapomeňte zajít na zvoničku a zazvonit si na zvonek, podle tradice, když si člověk zazvoní a bude si něco přát, tak se mu to splní. Ať se Vám tedy splní všechna přání.

 

Šťastné a veselé Vánoce všem.

 

Iris – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
somarik bol zlatý
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles