Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pozvánky na předvánoční akce 2010

2. 12. 2010 | Vánoční slavnosti

Muzeum vesnice jihovýchodní Moravy

Ve dnech 4. – 8. prosince 2010 proběhne ve skanzenu tradiční akce Radujme se, veselme se… Jde o pořad s představením předvánoční a vánoční doby na vsi v 19. a na začátku 20. století s ukázkami lidové kultury, přípravou tradičních pokrmů, výrobou ozdob a úpravou vnitřních prostor. Setkáte se tady s řemeslníky, koledníky, pastýři, Mikulášem. Děti se jistě rády zapojí do tvůrčích dílniček a naučí se zpracovávat těsto, zdobit perníčky nebo vyrábět ozdoby. Součástí programu bude ochutnávka vína a zabijačkových pokrmů.

 

Malý Advent

Od 18. do 19. prosince 2010 přijďte nasát skvělou předvánoční atmosféru na Hamousův statek ve Zbečně. Dočkáte se tady ukázek řemeslných prací, pečení koláčů, chleba, tesání a tradiční muziky a lidových zvyků.

 

 

Advent na trase Praha – Křivoklát

Jízdu parním expresem na hradní advent z Prahy Braníka na hrad Křivoklát a zpět si můžete dopřát 11. prosince 2010. Na hradě vás bude očekávat bohatý kulturní program, jak jinak než vánočně zaměřený společně s řemeslnickým jarmarkem. Akce na Křivoklátu bude pokračovat i následující den 12. prosince 2010. Účastnit se můžete nejen ochutnávání medoviny, svařáku, cukroví a dobrot všeho druhu, ale i adventních mší v hradní kapli, divadel, koncertů a zpěvu svátečních písní.

 

Putování za Ježíškem

Protáhnout tělo si můžete při Putování za Ježíškem ve Frymburku. Účastníci mohou být děti i dospělí a poputuje se ke kapličce na kopci Marta. Akce se konají 11. a 12. prosince 2010 vždy od dvanácti do šestnácti hodin.

 

Adventní nedělní odpoledne pro děti

Na 12. prosince 2010 se připravuje ve Společenském centru v Trutnově od 14 hodin zábavné odpoledne pro děti. Děti si budou zkoušet svoje dovedosti, setkají se se sedmi rukodělnými technikami a domů si mohou odnést vyrobenou maličkost. Pro malé návštěníky je pak připraveno placené divadlo – pohádkový muzikál s názvem Čertovský mariáš (Metropolitní divadlo Praha) o dvou uhádaných čerticích, zlém Kazisvětovi, hamižném Lakotovi, princezně Brambelince, lesním skřítkovi a knížeti pekel.

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
za prehled... vyberem a urcite se potesime vanocni atmosferou............uz se moc tesime
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles