8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejkrásnější Vánoce u nás

24. 12. 2015 | Vaše příběhy
Jak probíhaly ty nejkrásnější Vánoce u nás minulý rok?

To měla být naše malá ještě v bříšku a my jsme se měli sejít u našich rodičů a prožít pohodový den, vše bylo ale jinak. Malá se asi tak těšila na Ježíška, že začala nenápadně šťouchat a kopat, až jsem si říkala:

„Hm, že by to bylo dnes? Ale to snad ne, máme čas ještě tři týdny.“
Mám vůbec plašit a říkat něco manželovi? Asi radši ne, ještě by z toho byl chudák vyplašený.
Za pár hodin: „Ty zlato, tady máš tašku a jedem.“
Manžel: „Jako kam, vždyť máme být u vašich až za 3 hodiny a zabalila jsi tam i ten dárek ode mě?“ „No - tak tam už asi dnes nedojedeme a Ježíšek bude muset přijít za námi do porodnice.“ Ani jsme nikomu nic nestačili zavolat, znáte to, kolotoč povinností v porodnici, vyplňovat papíry, doktoři naštvaní, že nemají ani o Vánocích klid atd.

vánoceAž potom telefonát od mamky, kde jsme, co nás zdrželo. „Rodíme!!!“ Mamka: „To je dobrý vtip, takhle si z nás utahovat, už ať jste tady, za chvíli je večeře!!!“  „Ale my opravdu rodíme!!!“ No chvilku jim to dalo, než zjistili, že je to pravda a nemohli se dočkat, až bude malá na světě a obě dvě budeme v pořádku.

Dokonce ani nemohli jíst, jak byli nervózní, takže si moc Štědrý den neužili. Po pár hodinách trápení malá konečně vykoukla na svět a my mohli tu novinu zavolat všem příbuzným, všichni měli radost, jaký je to krásný Ježíšek a nemohli se dočkat, až se na nás přijdou podívat, nejradši by letěli do porodnice hned, ale naštěstí už bylo pozdě a počkalo to na další den.

To, že budu trávit Vánoce v porodnici, by mě nikdy nenapadlo, ale byly to ty nejkrásnější svátky, co jsem kdy zažila. Manžel mi donesl i nazdobenou větvičku a pár dárečků, aby mi to nebylo líto, ale tomu našemu malému dárečku se žádný jiný nevyrovnal, i když občas dá zabrat a jsem zvědavá, co přinesou letošní Vánoce.

V007A - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je krásnýýýý Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles