Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I k nám přišel čert a ne jen 5. prosince

25. 12. 2011 | Vaše příběhy
Mám dvě, nyní už odrostlé slečny.  Když byly malé, nebály se skoro ničeho, byla to pěkná kvítka. Co zkusila jedna, musela hned druhá zopakovat. Příběh, o který se chci s vámi podělit, se stal o letních prázdninách u mých rodičů, kteří bydlí v baráčku se zahradou. Ten den to bylo s holkama opravdu náročné. Ráno brzy vstávaly a tak celé dopoledne byly mrzuté.

Po obědě nechtěly spát a stále něco vymýšlely, jen aby mohly vylézt z postýlek. Ze spaní nic nebude. Vstávejte, jdeme svačit a pak půjdeme do lesa a tam se pořádně utaháme, řekla babička ( moje mamka).
Spiklenecky zamrkala a zmizela ven. Já, nic netušíc, jsem holky oblékla a nachystala svačinu. Posadila jsem je ke stolu do židliček a přemýšlela, kam ta naše babička zmizela. Holky začaly jíst a vtom se v okně do kuchyně objevilo něco černého, zaťukalo na okno a  hned to zase zmizelo.

Děti se nevěřícně nejdříve podívaly k oknu a pak na mě. Co to bylo? Zeptala se Terezka a já pohotově odpověděla: ,,asi čert". Což mé dítě okomentovalo  ,,asi jo". V okně se opět objevilo něco černého a zarachotilo. V tu chvíli se připojila  druhá dcera a  řekla ,, zase je tu a chce jít asi na návštěvu. Proč nezazvoní?,,

A já opět odpověděla, že jdu za ním a jdu se ho zeptat, co chce. A také jsem šla, ale říct naší babičce, že nápad to byl sice dobrý, ale ne pro naše děti. Obešla jsem barák a to, co jsem uviděla, mě pěkně vylekalo. Moje mamka ležela v trávě. Oblečená v kožichu.

Rozčepýřenou hlavu, držela se za kotník a hudrovala, kde jsem tak dlouho, že ona spadla ze staré stoličky a má asi kotník v čudu. Takže místo výletu do lesa jsme se všechny utahaly v nemocnici.

Po několikahodinovém čekání jsme se dozvěděly, že babička má opravdu kotník v čudu a místo dovolené bude na neschopence. A já celý večer místo spaní musela zodpovídat otázky, proč ten čert nedorazil na návštěvu a proč babičce nepomohl.

Jess - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale tehdy to bylo k pláči. Chudák babička.Smajlík
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles