Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoce pro novou babičku

1. 12. 2011 | Vaše příběhy
Už od malička u nás v rodině jsou Vánoce významným dnem v roce. Nedovedu si bez nich představit rok. Ne kvůli dárkům, ale že se sejdeme celá rodina. Hlavně v posledních letech jsou pro mě důležité. Celý rok je hektický a v tomto dni si vždy uděláme na sebe čas, sedneme si k večeři a povídáme si, co nového se stalo v tomto roce, a co bychom rádi změnili v tom dalším.

Moje maminka každé Vánoce už od mých 25 let vždy cinkala na skleničku, že si přeje vnoučátko. Taky jsem moc chtěla miminko, ale vždy nám něco překáželo. Nebyla práce, nebyl byt. Chtěla jsem si mateřství užívat plnými doušky. A taky jsem chtěla, aby miminko bylo přivítáno a vše bylo připravené, abych se nemusela stresovat, kde budeme bydlet, a zda mu budeme mít co obléct. V jeden rok se vše podařilo. Byla práce, dostali jsme byt, na který jsme čekali 7 let. A už jsme měli i našetřené korunky.

Stěhovali jsme se v září 2008. Ihned jsme začali pracovat na miminku, ale nikomu jsme nic neřekli. Zrovna ten rok moje maminka na skleničku necinkala, řekla jen: "To už ani nemá cenu cinkat, jsem už trapná." Jenže netušila (ani my ne), že jsme miminko o svátcích započali. Byl to jeden z nejkrásnějších dní v mém životě, když mi doktor řekl: "Gratuluji, maminko."

Bylo to těžké tajit, ale počkali jsme do února, kdy moje maminka měla narozeniny a dali jí každý z nás dárek. Jako poslední dárek dostala ultrazvuk v rámečku se slovy: "VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HLAVNĚ ZDRAVÍČKO..., NAŠE BABIČKO".

Ano, ano...rozplakali jsme ji a dali jí i nám ten nejkrásnější dárek, který jsme dát mohli. Nový život. Našemu chlapečkovi je už rok a dělá celé rodině radost. Nedovedu si už představit život bez něj. Děti nám naplňují náš život štěstím i strachem o ně.

Nugyna - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkné. My zase dali mamince k svátku obálku a v ní Všechno nejlepší babičko. Ta nejdřív nechápala a koukala, že si z ní děláme srandu, ale pak se zamyslela a zeptala se jestli jako opravdu a měla velkou radost.
Obrázek uživatelky
profil
Hezky napsanej článek-dojemnej SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
krasně napsanoSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík pěkný příběh Smajlík
taky si pamatuji na naše oznámení,to samé...
babička s dědou to dostali k narozeninám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky se mi článek moc líbil. Děti pod stromečkem jsou nejkrásnějším dárkem SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles