Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mikulášská nadílka

4. 12. 2011 | Vaše příběhy
Je to už pár let zpátky, kdy jsem dostal nabídku, abych strávil Mikuláše v hotelu. Dlouho jsem se nemusel rozmýšlet. Nabídka zněla zajímavě. V hotelu je dokonce i bazén, kde si je možné po akci zaplavat. Přišlo mi docela vhod strávit Mikuláše v hotelu s bazénem, ale bohužel se nejednalo jen o nabídku volnočasovou. Neuměl jsem si tehdy představit, že by se jednalo nakonec o tak delikátní záležitost.

Šlo o to, že nová majitelka hotelu nevěřila stávajícímu personálu a chtěla
všechno utajit do oficiálního převzetí hotelu. A k tomu potřebovala partu
udělaných hochů, kteří měli zabezpečit, že se ve strojovně ani v jiných
důležitých místech nebude s ničím hýbat a nebude nic odcizeno.
Protože jsem ten den nic důležitého neměl a vidina hotelového bazénu mi nebyla cizí, ba právě naopak, nabídku jsem přijal. S parťáky jsme si nakoupili supermarketovou nadílku v podobě pomerančů, rozinek (po posilovně či jiném fyzickém výkonu jsou výborné na dodání energie) a vzhledem k našemu energetickému výdeji jsme si dovolili výjimečně i čokoládové Mikuláše. A že je toho Mikuláše zrovna v kalendáři, přidali jsme i čokoládové čerty a anděla také, aby jim to nebylo líto.

Strava má být pestrá, což jistil vaječný koňak. Možná to bylo i díky probíhající mikulášské náladě, ale dosavadní  zaměstnanci se chovali pěkně a nedělali žádné problémy. Nebo že by jim také zachutnal vaječňák? Svůj vliv na to měly určitě i naše postavy, které byly oproti recepčním dvojnásobné. Že by nám tedy někdo vniknul do strojovny přes naše rozměrné tělesné proporce šířky dveří, nehrozilo. Střídali jsme se v hlídkování i v plavání v bazéně, ale váha po této službě nemilosrdně ukázala o kilogram navíc. Utěšovali jsme se však, že určitě šlo o spolykanou vodu v bazéně... A že se k nám přidaly i hotelové recepční nám ve vodě vůbec nevadilo.

A díky blondýně a černovlásce jsme vlastně měli zastoupeného čerta (nebo spíše čertici) i anděla, takže jsme ten den o nic nepřišli, možná právě naopak. A jestli ten den o něco přišel někdo jiný, to budiž tajemstvím. A protože bylo právě Mikuláše, tak se ani neptejte, co nám čertice s andělem daly. Ale vězte, že nadílka to byla opravdu bohatá.

Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jednoduše a hezky napsané, budí představivostSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles