Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Egypt - ano nebo ne?

20. 12. 2011 | Vaše příběhy

Milujeme slunce a moře. Několik let mě manžel přemlouval, ať jedeme na dovolenou do Egypta. Ani vlastně nevím, proč jsem tam pořád nechtěla. Nakonec jsem to tedy přece jenom odkývala a začali jsme vybírat hotel.

Pod vánočním stromečkem byl poukaz jako společný dárek. A já jsem se začala najednou moc těšit. Přišel leden a začala krachovat cestovka. Celý leden nikdo na dovolenou od této cestovky neodjel. V druhé polovině února se pomaloučku začaly zájezdy opět vypravovat a my jsme koncem března v pohodě odletěli. Dovolená byla nádherná a já jsem si zamilovala Egypt.

Tak pod vánočním stromečkem byl opět poukaz na dovolenou. Zase bylo veliké těšení. Začala soptit sopka, ta s tím jménem, které neumím ani napsat, natož vyslovit. A celá Evropa nelétala. Sopka si dala 14 dní před naším odjezdem říct a my zase v pohodě odjeli. Tentokrát nebyl hotel to pravé ořechové a tak jsme si hned naplánovali dovolenou na podzim, prodloužit si léto.

Koncem srpna jsem najednou měla čtyřicítky, obnovila se mi růže na noze. Koňské dávky ATB to zachránily a se slibem paní doktorce, že nebudu chodit s nohou moc na sluníčko, jsme odjeli do jednoho z nejkrásnějších hotelů. Dovolená byla tentokrát přenádherná, aby také ne, když se hotel jmenoval Sen orientu.

A protože už jsme Egypt milovali oba, tak byl další poukaz opět pod stromečkem. A opět problém, v Egyptě začala revoluce. Ještě že naše dovolená byla až v květnu a situace se tam uklidnila natolik, že jsme celkem bez obav odjeli. Hotel poloprázdný, všechny služby na nejvyšší úrovni, no zkrátka nádhera.

A protože se nám tam tak moc líbí, tak jsme si řekli, že pojedeme ještě v tomto roce jednou, zase na podzim. Týden před odletem, telefon z nemocnice a manžel urychlený nástup na vyšetření. Z nemocnice se vrátil domů v úterý a ve čtvrtek jsme odlétali. Hotel opět poloprázdný, služby na té nejvyšší úrovni, bazén s mořskou vodou a do moře ani ne 50 metrů. Co víc si přát? Bylo to tam tak moc krásné, že se chceme do tohoto hotelu vrátit.

A teď babo raď! Opět se blíží Vánoce a před námi vyvstává problém – Egypt? Ano nebo ne…


Autor:Evis

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ak sa vám tam páči, prečo nie?
Mňa Egypt neláka, ale v Tunisku sme boli dva razy a kľudne by som tam išla zas. A rovnako v Bulharsku.
Obrázek uživatelky
profil
jestli se Vám tam líbilo,tak jeďte, vlasně leťte...
Smajlík
Přeji Vám hezké vánoční svátky a hezkou dovolenouSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkně jsi to napsala Smajlík a pokud se vám tam moc líbí,tak rozhodně ANO.Smajlík Já tam sice ještě nebyla,ale je to můj sen se tam podívat.Štěstí se vás drží,tak ho nepokoušejte tím,že letos poukaz pod stromečkem nebude Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles