Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už jste napsali Ježíškovi?

29. 11. 2011 | Praktické rady
Před Vánocemi jsou v rodinách různé zvyky při psaní dopisu Ježíškovi. V některých rodinách bývá zvykem, že se na začátku adventního období v rodině vytvoří slavnostně vymalovaný papírový list. Tam si jednotliví členové rodiny napíší svá přání, která by jim Ježíšek mohl splnit. Celá rodina si tak uchovává vzpomínku na rané dětství, kdy se na Ježíška ještě věřilo.

A chcete vaše děti opravdu potěšit? Co takhle poslat přání přímo Ježíškovi? V obci Boží Dar v Krušných horách již od roku 1994 funguje Ježíškova pošta. Kdykoli během roku stačí poslat psaní na adresu Český Ježíšek, Boží Dar 1, PSČ 362 62, Boží Dar. Od 1. do 20. prosince bude rozesláno společně se speciálním vánočním razítkem tomu, koho chcete potěšit. A ti, kteří se na Boží Dar dostanou osobně v průběhu roku, mohou svá přání vkládat přímo do speciální Ježíškovy poštovní schránky po celý rok.

V obou případech nezapomeňte, že každé vánoční přání musí mít nalepenou známku a napsanou zpáteční adresu toho adresáta, kterému má být doručeno. O speciální razítko je každý rok značný zájem, proto s posláním či vložením přání neotálejte. Pokud to již letos nestihnete, můžete přání odeslat hned v příštím roce, ať na to potom nezapomenete.

Pokud nejste zvyklí psát Ježíškovi ani na kousek papíru v rámci rodiny, zvažte tuto možnost, neboť tím se často vyhnete nemilému překvapení pod vánočním stromečkem. Na jednu stranu se sice vyhnete momentu překvapení, ale předejdete tomu, že se vám například sejdou dvě či dokonce tři stejné knihy nebo jiné totožné dárky.

Nejlepší je zvolit kompromis a něco ze seznamu daného člena rodiny opravdu pořídit a něco naopak bude tím překvapením, aby radost z dárků byla nejen opravdová, ale zároveň se zachoval moment krásných dohadů, co by mohlo pod vánočním papírem asi být.

 
Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám ještě malé tak nepíšem,ale příští rok zkusím tuto tradici zavést.
Obrázek uživatelky
profil
KAŽDÝ ROK PÍŠEME S DĚTMI JEŽÍŠKOVI NA BOŽÍ DAR
JSOU PLNI OČEKÁVÁNÍ, JAKÉ BUDE RAZÍTKO...
Obrázek uživatelky
profil
Tenhle zvyk se u nás dodržuje a předává do dalších generací - pšššt(nám už zmizeli dopisy z oknaSmajlík - tak už se těšíme
Obrázek uživatelky
profil
v dětství jsem se na to vždycky moc moc těšila,a teď se těším až mi můj syn bude taky psát dopisy pro ježíška. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
chci psát Ježíškovi, ale vždycky se to nějak zvrtne Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles