Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tradice v době změn a pokroku – Voňavý vánoční dárek od Frosch

22. 11. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Žijeme v době každodenních společenských změn. Mění se společnost, názory, postoje, stravovací návyky, počasí i společenské hodnoty. Člověk pak logicky inklinuje k ukotvení. Takovou neměnnou jistotou jsou beze sporu Vánoce a doba adventu. 

Abychom prohloubili jejich sílu a účinek na naši duši, je dobré postupně oživovat i některé tradice našich pohanských předků. Je až s podivem, jak praktické a účinné byly. Prohloubíme si tak dobu rozjímání a prodloužíme radostné momenty v době potemnělého zimního slunovratu. Ta patří k nejtajemnějším. Naši předci si uvědomovali význam slunečního svitu, a tak dělali vše proto, aby se Slunce opět vrátilo. 

Vánoce s FroschAby naši předkové ochránili sebe a svá obydlí, zapalovali v den zimního slunovratu před západem Slunce venku oheň. Věřili, že se poslední paprsek Slunce vtělí do lidských ohňů a uchová v nich něco ze své ochranné moci. Je docela dost možné, že právě proto v tomto období zapalujeme více svíček a provoňujeme své domovy blahodárně působícími vůněmi, které mají pozitivní vliv na naši mysl. Věnce z břečťanů na domovních dveřích či oknech pak symbolizovaly prastarou ochranu před negativními, děsivými a škodlivými silami. 

Znesnadňovaly průchod temným silám do domu. A tak jako si s každou zapálenou svíčkou na adventním věnci připomínáme, že čas Vánoc se blíží, můžeme s každým nově obnoveným starodávným zvykem našich předků nacházet ukotvení v době neustálých změn. Obdarovávání v době Vánoc může mít i praktický a smysluplný charakter. Proto i ekologická značka Frosch, spjatá s tradicemi a přírodou, přichází s dárkovým balením svých produktů v podobě sprchových gelů a vůní do bytu. Dárek je to příjemný. Je vhodný pro každodenní použití i pro osoby s citlivou pokožkou. Sprchové gely a tekutá mýdla značky Frosch jsou obohacené o panthenol, výtažky z aloe vera nebo pomerančových květů, nevysušují pokožku a tím působí velice svěže. Dárková balení sprchových gelů pro dámy, pány i děti doplňuje pak kolekce vůní v podobě bytových parfémů do bytu. Frosch pro období Vánoc doporučuje Frosch Oase Pomerančový háj. Tak šťastné a voňavé.

„Mycí gely Frosch Senses působí jemně, decentně, a přitom mají osvěžující vůni, která může mít až terapeutické účinky. Této esence pozitivních účinků na naše tělo i mysl je dosaženo složením sprchových gelů Frosch na rostlinné bázi.  To rovněž přispívá k šetrné péči o pokožku. Všechny gely jsou obohaceny o panthenol pro hydrataci pokožky, kterou šetrně myjí a zanechávají krásně hebkou. Díky vyváženému složení jsou vhodné pro každodenní použití i pro osoby s citlivou pokožkou. Po spotřebování výrobku lze gely následně doplnit i prostřednictvím ekologické a ekonomicky výhodné náhradní náplně,“ uvádí Markéta Terčová, obchodní ředitelka proo značku Frosch. „Frosch Senses je  k dostání v povzbuzující vůni Pomerančový květ nebo Granátové jablko a Aloe vera. Ta svou jemnou vůní zklidňuje a uvolňuje od každodenního stresu. Frosch myslí i na děti a pro období Vánoc zabalil i sprchové gely a šampony do svátečního hávu. Pro muže pak je určen Frosch Senses Sprchový gel pánský 3v1,“ dodává Markéta Terčová.
 Frosch dárková sada pánská 3v1



Frosch dárková sada pánská 3v1


Dárková sada pro muže obsahuje sprchový gel s náhradní náplní. Gel s recepturou 3 v 1 pečuje o pokožku celého těla, pleť i vlasy. Osvěžující vůně moře dodává pocit čistoty a svěžesti. Šetrné složení na bázi rostlinných látek a mořských minerálů je pH neutrální, vhodné i pro citlivou pokožku. Receptura je bez parabenů, SLS, mikroplastů, ropných derivátů nebo EDTA. Dermatologicky testováno. 
Doporučená cena: 199 Kč


Frosch dárková sada sprchové gely



Frosch dárková sada sprchové gely


Sada vybraných sprchových gelů Frosch Senses obsahuje gely Granátové jablko, Aloe vera a Pomerančový květ. Šetrné složení hýčká i citlivou pokožku a lehké vůně pečují o dobrou náladu při každém mytí. Doporučená cena: 249 Kč





Dětské dárkové sety



Dětské dárkové sety


Dárkové sady pro děti zahrnují dětský šampón a gel vždy stejné vůně, zato ve třech barevných provedeních obalu, zelené, modré a růžové barvě, tedy pro holky i kluky. V růžové dárkové sadě je vždy jen růžový sprchový gel. 
Doporučená cena 159 Kč.






bytové parfémy FroschVůně do bytu Frosch Oase Pomerančový háj 

– bytový parfém s náhradní náplní

Dodejte vašemu domovu jedinečnou atmosféru a provoňte ho pomocí přírodního pomerančového oleje. Nasládlá vůně pomerančů ulevuje při neklidu, úzkosti a depresi, navozuje pozitivní a hravou náladu a nabíjí energií. Přírodní oleje plné vůní jsou používány při aromaterapii už po staletí.  Produktová řada bytových parfémů Frosch Oase inspirována touto naukou přináší pečlivě vybrané vůně s čistě přírodním složení na bázi esenciálních olejů.  Bytové parfémy pozitivně ovlivní vaši náladu a zajistí vašemu domovu příjemnou atmosféru na 6 – 8  týdnů. Dárkové balení obsahuje 6 tyčinek, čím více tyčinek vložíte do lahvičky s esenciálním olejem, tím intenzivnější bude váš zážitek z vůně. Bytové parfémy jsou dále dostupné také ve variantách Levandule anebo Citrónová tráva. 
Doporučená cena výrobků je 379 Kč.

vánoce s výrobky Frosch






















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sprchový gel a šampon je prostě vánoční klasika :-D . Taky je všem dávám. je to sice takový dárek nedárek, ale co pořád vymýšlet :-D . Já dávám manželovi vždycky několik typů na dárky a letos jsem od něj chtěla malý flakon na parfém, protože jsem našla rozlévané parfémy na https://www.esensino.cz/rozlevane-parfemy/ , tak abych mohla nosit parfém v kabelce a nemusela jsem mít v kabelce velký parfém.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles