Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na vánoční dárky pro maminky

27. 11. 2009 | Praktické rady

Vánoce se pomaloučku, potichoučku, ale jistě blíží. Možná nám to ještě ani nedochází, ale listopad se přehoupne za chviličku a máme tady Mikuláše. A po Mikuláši už není daleko do Vánoc. Přemýšleli jste už nad dárečky, kterými obšťastníte své nejbližší?

 

Jistě každý z nás rád dárečky dostává, ale ještě raději je dává. Někdy je ale opravdu složité sehnat dárek, kterým bychom se zavděčili. A co když se chceme zavděčit někomu, kdo je nám opravdu blizoučko – naší mamince. Pak není žádný nápad příliš dobrý. Proto Vám přináším pár tipů na dárečky, které jistě potěší i Vaši maminku.

 

vanocni-darkyZákladem je, aby byl dáreček darován z opravdové lásky – takové dárečky lidé oceňují nejvíce. Když jsme ještě k tomu všemu šikovní, můžeme nějaký pěkný dárek vyrobit sami doma. Má doma Vaše maminka plno kytek v obyčejných hliněných květináčích? Jistě mi dáte za pravdu, že takový ozdobený květináč nadělá spoustu parády a potěší nejen oko, ale i duši.

 

Existuje takzvaná ubrousková technika, kterou můžeme dekorovat květináče, misky, prkýnka na krájení, ošatky, rámečky a mnoho dalšího. Záleží jen a jen na naší fantazii, co a jak vyzdobíme. Pro ubrouskovou techniku existuje plno rad a tipů, knížek, ale nepřeberné množství informací je také dostupné na internetu. Není to nic těžkého a výsledek stojí opravdu za to!

 

A pokud je maminka vášnivá zahradnice, která své rostlinky ráda pěstuje v pohodlí domova, vlastnoručně dělaný květináč ji určitě potěší. To by bylo něco z vlastnoručně vyrobených dárečků.

Má Vaše maminka radši dobrodružství a zábavu? Tak v tom případě se nám rýsuje další tip na dárek. Zkuste se poohlídnout po agenturách, které nabízejí zážitky.

 

Pokud máte mladší nebo akční maminku, která si chce něco zkusit, můžete jí zaplatit třeba seskok padákem, vyhlídkový let letadlem nad městem nebo uskutečnit jiný vytoužený zážitek. Koupě zážitků – a zvlášť těch adrenalinových, ale není příliš levnou zábavou. Ovšem za tu radost to stojí – pokud jsme se s výběrem dárku trefili.

 

wellnessDalším dárkem by mohl být wellness pobyt. Tento luxusní dárek můžete zaplatit buď pouze pro Vaši maminku, nebo i tatínkovi – pokud ho ocení. Ale mezi námi děvčaty – takový skvělý požitkový víkend pro kámošku není k zahození. Chlapy bychom snad ani nepotřebovaly. Pokud Vaše maminka holduje kultuře, divadlům a kinům, není na škodu objednat jí třeba dlouho očekávané představení v divadle nebo zajistit vstupenky na koncert.

 

Jak už jsme si řekli, spousta chlapů kulturu moc nemusí a divadlo je pro ně spíš donucením, než požitkem. Dalším dárečkem, který by mohla maminka ocenit, je dárková poukázka na ošetření pleti, večerní nalíčení nebo minikurz líčení. O maminku bude v kosmetickém salonu krásně postaráno, její pleť bude ošetřena, pracovníci salonu jí doporučí vhodnou kosmetiku a mamča odejde ze salonu o pár let mladší, což se jí také určitě bude líbit.

 

Z těch tradičnějších dárečků se zde nabízejí kosmetické balíčky a jak my samy víme, kosmetiky není nikdy dost. Otázkou pouze zůstává, jestli je to dáreček, který maminku skutečně potěší. Takže, pokud jste ještě ani nezačaly uvažovat, čím svou maminku letos obdarujete, měly byste rychle začít, protože Vánoce jsou již za dveřmi.

 

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Holky, jestli nevíte, tak mrkněte na www.vanocni-darky.cz kde najdete spoustu milých tipů na dárky, a za příjemnou cenuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ta masáž je určitš dobrý nápad
Obrázek uživatelky
profil
Dcera nám všem vyrábí kalendáře, kde jsou naše vnučky a v každém kalendáři je na fotce s dětmi i osoba, která dárek dostane.
Obrázek uživatelky
profil
bohužel, pro moji maminku jsem z tipů nevybrala nic vhodného Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj