Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Synergie kolagenu a kyseliny hyaluronové je klíč k mladistvé pleti

20. 11. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Mladistvá a zářivá pleť není jen dána genetikou nebo mládím. Je to také výsledek cílené péče a správného výběru kosmetických produktů. V dnešním článku vám představíme dva revoluční produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalé pleti bez potřeby chirurgických zákroků: tablety s hydrolyzovaným kolagenem a kyselinou hyaluronovou ve formě tablet a séra.

Kolagen v tabletách, efektivní zbraň pro vaši pleť


Naše kolagenové produkty obsahují 1000 mg hydrolyzovaného kolagenu v každé tabletě. Hydrolyzovaná forma kolagenu má několik výhod, které ji odlišují od běžných kolagenových doplňků. Především je snadněji stravitelná a rychleji se vstřebává do těla, což zajišťuje efektivnější dodávku kolagenu do pokožky, kloubů a kostí. Díky tomu je schopna rychleji podporovat regeneraci pleti a zlepšovat její elasticitu. S jedním balením, které obsahuje 120 tablet, máte dostatek na dva měsíce užívání. Kolagen je nejen klíčovým prvkem pro udržení elasticity pokožky, ale také podporuje zdraví kloubů a kostí.

Kyselina hyaluronová je jako živá voda pro vaši pleť. Tento zázračný kosmetický pomocník je známý svou schopností vázat vodu, což z něj činí ideálního partnera pro hydrataci pleti. Ať už si vyberete tabletovou formu nebo sérum, každá z těchto variant má své jedinečné výhody.
Synergie kolagenu a kyseliny hyaluronové je klíč k mladistvé pleti





















Tablety s kyselinou hyaluronovou


Pohodlné užívání
Tablety jsou snadno stravitelné a pohodlné pro každodenní užívání.

Dlouhodobý efekt
Díky postupnému uvolňování kyseliny hyaluronové v tabletách získáte dlouhodobou hydrataci a péči o pleť.

Komplexní péče
Tablety nejen hydratují pleť, ale také podporují zdraví kloubů a vlasů.

Kolageny Rosen Pharma


















Sérum s kyselinou hyaluronovou


Rychlá absorpce
Sérum se rychle vstřebává, což umožňuje okamžitý hydratační efekt.

Cílená aplikace
Sérum můžete aplikovat přímo na problémové oblasti, což je ideální pro redukci vrásek a jemných linek.

Vysoká koncentrace
Séra obvykle obsahují vysokou koncentraci účinných látek, což zvyšuje jejich efektivitu.

Takže ať už dáváte přednost tabletám pro dlouhodobou péči nebo séru pro rychlé a cílené řešení, s naší nabídkou kyseliny hyaluronové si přijdete na své.


Nejlepší z obou světů pro kombinovanou péči


V našem sortimentu najdete nejen kolagen v tabletách a kyselinu hyaluronovou v séru a tabletách, ale také speciální balení Kosmetického kolagenu KOMPLEX, které kombinuje oba tyto produkty. Toto balení je ideální pro ty, kteří hledají komplexní řešení péče o pleť.

Nejlepší z obou světů pro kombinovanou péči



















Vánoční akce: Krásná a zdravá pleť s až 30% slevou!


Máme pro vás skvělou zprávu! Do 15. prosince máte jedinečnou příležitost objednat naše produkty pro krásnou a zdravou pleť ve vánoční akci s až 30% slevou. Nejenže si tak můžete dopřát luxusní péči, ale také udělat radost svým blízkým.


Vánoční balíčky pro muže a ženy


V rámci této akce připravujeme speciální vánoční balíčky, které budou ideálním dárkem pod stromeček. Balíčky jsou připraveny tak, aby vyhovovaly potřebám jak mužů, tak žen, a obsahují mix našich nejlepších produktů pro péči o pleť, klouby a vlasy.

Všechny naše produkty jsou vyráběny v nejvyšší farmaceutické kvalitě. Zajímá Vás kdo jsme? Navštivte naše webové stránky RosenPharma a.s..


Navštivte naše Vánoční akce se slevami až 30%




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !