Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový rok 2015 a předsevzetí

1. 01. 2015 | Vaše příběhy

A už klepe na naše zavřené dveře...Tak co, pustíme jej dovnitř? Přichází v dobrém a s dobrými úmysly? To je otázka... A o kom že to je řeč?

Tak já Vám to prozradím, není to totiž žádné tajemství a čekáme na toho hosta všichni na celém světě. On totiž za těmi našimi dveřmi stojí Nový rok 2015. 

Ano, jistě každý z nás přemýšlí, co nám přinese a odnese. A při tom přemýšlení se každý z nás ohlédne za rokem, který právě pomalu a jistě odchází, aby mohl pustit další rok. Každý z nás má před sebou, co se v tomto roku odehrálo, co bylo pro nás příjemné, co nemuselo být a co jsme mohli udělat jinak a lépe.

A tak pokud je něco, co se dá vylepšit, tak tu budeme mít na to ten další rok - rok 2015. Jistě každý z nás u sebe něco najde, čím by chtěl začít. A většinou právě k tomu slouží různá novoroční předsevzetí, kterých je mezi lidmi nespočet. Jedni chtějí přestat kouřit, nebo přestat pít alkohol, ženy pak zejména chtějí být štíhlé a dávají si za cíl držet diety a více sportovat, u dětí z jejich úst mnohdy slyšíme, že se chtějí více učit a pomáhat rodičům nebo nezlobit. No jsou opravdu různá předsevzetí, která si dáváme. Ať už ta předsevzetí jsou jakákoliv, tak každému, kdo si je dal, přeji, aby se plnila lehko a snadně.

předsevzetíJá sama jsem si pro následující rok také jedno dala a sice že: „Strávím u PC méně času!“ Místo času, který strávím u počítače, bych se chtěla více věnovat ručním pracím, jako je pletení a různé jiné tvoření. A pak také být více v přírodě. Počítač je něco jako droga. Přijdu z práce a první, co udělám doma je, že zapínám notebook, aby se rozjel, než se převleču do domácího oblečení. Je pravda, že v dnešní době to už bez počítače žít asi ani nejde. Slouží nám jako pošta, kdy posíláme místo dopisu e-maily, slouží nám jako obchod, když navštěvujeme virtuální prodejny a díky nim si můžeme z pohodlí domova koupit již cokoliv, slouží nám jako knihy a to jak studentům, tak třeba kuchařkám či pekařkám - to když hledáme recepty, zkrátka na netu najdeme spoustu nápadů na rukodělné tvoření, můžeme poslouchat rádio a sledovat televizi, stahovat různé věci. Ano, mnohonásobné využití má počítač, a tak není divu, že je to velký žralok času. A kde jinde najdeme ty nejčerstvější zprávy z domova i z ciziny než na netu. A snad není člověka, který má počítač, aby nepoužíval sociální sítě, jako je Facebook a jiné. A tyto sítě jsou mnohdy důvodem, proč se tráví u počítačů tolik času. Bohužel, patřím sem také a proto s tím chci něco udělat. Každá hodina, kterou strávím mimo počítač, bude jen k mému dobru. Tak snad se podaří čas strávený u PC v tom následujícím roce snížit, byť o 1-2 hodiny denně.

A co Vy ostatní? Také jste si dali nějaké to předsevzetí?

Pokud ano, tak držím  pěsti, ať se podaří Vám jej splnit a těm, co si jej nedali, tak trochu závidím, že nepotřebují ve svém životě žádnou změnu a jsou vlastně spokojení.

A na závěr mého povídání všem, kdo si tento článek přečtou, přeji úspěšný celý nový rok 2015, všem přeji zdraví, klid a pohodu, aby všichni měli dostatek financí na běžné každodenní potřeby a aby každý z Vás měl okolo sebe jen dobré přátele co nezradí a co podají pomocnou ruku, bude-li to třeba. Tak ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!


Anicka59 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Nový rok 2015 a předsevzetí:

Nový rok 2015 a předsevzetí
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Předsevzetí jsem si nedala, ale moc hezky jsi to napsala.Tak ať se Ti daří to plnit a hodně elánu do ručních prací.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vše je pravda pravdoucí, počítač je žrout času a droga zároveň. V létě jsem více na chalupě,tak se sem tak nedostávám, ale nyní se musím kolikrát také donutit odejít. Jak píše Makuška, je to pro nás přínosné, najdeme zde hodně zajímavých věcí, pro nás i použných.
Obrázek uživatelky
profil
Pod každé slovo tady se můžu podepsat. Počítač je droga a já mám ještě další drogu - kupuji časopisy a luštím a čekám na výhry. Jednou mi řekl známý, abych si spočetla, kolik za ty časopisy utratím a že kdybych je nekupovala a rovnu si koupila věci, co jsem vyhrála, byla bych na tom líp. Ale není to ten adrenalin - říkám já.
Prozatím zkusím trochu omezit oboje - internet i časopisy.
Tobě přeju, aby se ti dařilo plnit předsevzetí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
a pravdivý článek.
I já si dala předsevzetí, že tu nebudu trávit tolik času.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně napsané a pravdivé...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles