Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejen vánoční tipy na handmade dárky

21. 11. 2009 | Praktické rady

„Nešetřete nápady, šetřete náklady.“ „Že jsou Češi kutilové a milují možnost něco vylepšit či rovnou vytvořit, asi nikoho nepřekvapí. Proč to nezkusit i v případě dárků? Vánoce se blíží, ale existuje nespočet dalších příležitostí, kdy ručně vyrobený dárek může udělat velkou radost,“ říká Zlata Ulrichová


Nebude sice zřejmě vypadat dokonale, ale o to větší radost obdarovaný bude mít, že jste obětovali čas nutný k vytvoření dárku,“ dodává Přinášíme vám několik tipů na dárky, které by vaše blízké mohly zaujmout a není těžké se o jejich domácí výrobu pokusit. Pro potřebný materiál skočte do nejbližšího hobbymarketu, a pak už se pusťte do díla!


Víno má rád každý dospělý, kam ho ale dávat?

sada-vinTěžko najdeme univerzálnější dárek pro dospělého, než je láhev dobrého vína. Jenže vaši blízcí zřejmě očekávají, že nad dárkem pro ně zapřemýšlíte o trochu víc než 30 vteřin. Nikdo ale neříká, že se vínem nemůžete inspirovat. Pokud ho obdarovaný pije rád a má doma vždy slušnou vinnou zásobu, určitě mu udělá radost originální stojan na láhve inspirovaný moderním designem.

Budete potřebovat pouze rovné novodurové trubky, speciální lepidlo na tento materiál, pilku a barvu, která se bude hodit do interiéru, do nějž vyšlete se svým dárkem Ježíška. Trubky můžete nakoupit v různých šířkách, ale určitě byste jich ale měli mít dost v šířce, do které je možné zasunout vinnou láhev. A teď je už jen na vás, jak si se stojanem pohrajete. Trubky (nařezané na stejnou délku) můžete natřít na různé barvy a slepit do tvaru, který musí splňovat jedinou věc – být stabilní.

Alternativou je stojan z alu-flexových trubek. Jsou sice o něco dražší, ale vypadají velmi efektně, navíc není díky atraktivnímu vzhledu hliníku potřeba je přetírat.


Něco pro děti – závěsná houpačka

detska-houpackaNejvděčnějšími obdarovanými jsou rozhodně děti. Když se vám navíc povede vymyslet dárek, který je dokáže zabavit, můžete být spokojeni úplně stejně jako potomek. Jestli to jen trochu umíte s nářadím a máte zahradu či chalupu, zkuste pro dítě vyrobit jednoduchou závěsnou houpačku.
Co k výrobě houpačky potřebujete? Jedno prkénko, dva vruty s oky, dvě karabiny a řetěz

Vruty našroubujte po stranách prkénka a do ok zaklapněte karabinu. Na ni navlékněte řetěz (nebo vezměte pevný provaz a ten uvažte rovnou na oka vrutů) a jeho opačné konce zavěste na vhodné místo na zahradě.


Zarámujte se

Děti nemusí být jen obdarovanými. Proč je nepovzbudit, aby zkusily vyrobit vlastní dárek třeba pro prarodiče? A protože těm udělá největší radost cokoliv, co jim připomene vnoučata, zkuste dětem poradit, ať babičce s dědečkem věnují svoji fotografii ve vlastnoručně ozdobeném rámečku – třeba ve vánočním duchu. Jak na to? Způsobů je mnoho, například rámeček omotat sisalovým provázkem a přestříkat umělým sníhem, případně dozdobit vánočními samolepkami. A samozřejmě nezapomenout do rámečku vsadit tu nejhezčí fotku.


Zdroj: Obi.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejen vánoční tipy na handmade dárky:

Nejen vánoční tipy na handmade dárky
Nejen vánoční tipy na handmade dárky
Nejen vánoční tipy na handmade dárky
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
umělým SNÍHEM bych radši nic nestříkala
Obrázek uživatelky
profil
Vlastoručně vyrobený dárek obdarovaného určitě potěší.SmajlíkI z maličkostí se můžeme radovat.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles