8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nálož funkčních kosmetických novinek pro chlapy

14. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Ať už se chlapi v nanášení kosmetických vychytávek vyžívá, nebo je to pro něj nutné zlo, vždycky se hodí další a další novinky, které krotí jeho vrásky, pot nebo suchou kůži. Proto nemají fanoušci naštvaných fousáčů (rozuměj příznivci funkční kosmetiky značky Angry Beards) dalších produktů nikdy dost. Pojďme se jim podívat na zoubek!

Alfou a omegou, nebo dejme tomu nutným minimem, je v péči o mužskou hygienu bytelný antiperspirant. Mezi podzimními nováčky je tak i neprůstřelný Antiperspirant sprej Sick Sensei. Ten stojí na nepřekonatelném účinku hliníkové soli a přídavku vůně Sick Sensei. Tohle aroma samozřejmě jako brácha bráchu ideálně doplňuje stejnojmenný parfém.

Nálož funkčních kosmetických novinek pro chlapyJeho základ je postavený na cedru a kardamomu, geránii a růžovém pepři. Vzápětí se v jeho nitru rozhoří esenciální pačule, kořen kostutu, kadidlo a juchtové kožešiny. Tělo parfému nabízí opojný santal, ambru, benzoe a labdanum. A protože je pro normálního člověka popis vůně jako popis barvy (popiš černou někomu, kdo neví, co to je), připravili v Angry Beards tester. Nezkusíš, nevíš.
Ve stejném duchu Sick Sensei se nese i nový olej na vousy pro optimální výživu vousů i někde hluboko pod nimi kůže. Vousy ošetřené funkčním olejem ve speciální lahvičce z fialového skla vypadají jako z reklamy a hlavně nesvědí. Ošetřením máme na mysli pár minut jednou až dvakrát denně, to je dobrá investice do sebe. Set Sick Sensei navíc nabízí skvělý dárkový balíček pro každého samuraje.

Parfém Angry Beards Sick Sensei

A kruh novinek uzavírá libová pomáda na vlasy s dřevitou vůní Wolfie Belfort. Ta jemně, ale dobře tuží, dodává lesk, a hlavně se snadno vymývá. Takovou malou plechovku nosil po kapsách na lovu i John Travolta (a jestli neumřel, nosí ji dodnes). 
Co vyzkoušíte jako první vy?


Parfém Angry Beards Sick Sensei | 1 599 Kč (tester 69 Kč)


Nová vůně ve stáji oblíbené značky funkční kosmetiky pro chlapy Angry Beards. Kromě parfému s mnohovrstvou vůní koření, kůže, santalu a ambry je k dispozici celá sada produktů se stejným aroma.




Nekompromisní antiperspirant s příměsí hliníkové soli z dílny novinek nekompromisní pánské kosmetiky Angry Beards. V tónech Sick Sensei seženete i parfém, či olej na vousy.



Je jedno, jestli jste naštvaní fousáči nebo ne, ale i pro vás parta z Angry Beards připravila nový hydratující olej na vousy a pleť s vůní Sick Sensei. Ta ostatně korunuje i nový antiperspirant a parfém značky.



Oblíbená značka pánské funkční kosmetiky Angry Beards přichází s pomádou na vlasy s dřevitou kořenitou vůní. Ta jemně tuží, dodává vlasům lesk a dobře se vymývá.
Nálož funkčních kosmetických novinek pro chlapy



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !