8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákup dárků ještě stíháte aneb tipy pro radost i užitek

16. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Nákup dárků ještě stíháte aneb tipy pro radost i užitek










Čas letí a začíná předvánoční maraton pečení, zdobení a shánění dárků. Někteří si průběžně během roku dárky střádají, ti ostatní již usilovně přemýšlí, čím své blízké potěšit. Přinášíme několik univerzálních tipů pro milovníky vaření, zdravého životního stylu nebo třeba příznivce poslechu dobré hudby.


Promění každého v šéfkuchařePromění každého v šéfkuchaře


Milovníky gastronomie a příznivce zdravého životního stylu bezesporu potěší pomocník, který jejich kuchařské umění povýší na michelinskou úroveň. Metoda sous vide pracuje na principu přípravy jídla ve vakuu při nižších teplotách, aby si zachovalo čerstvost, chuť a především živiny. Potraviny stačí vložit do zip lock sáčku vyrobeného z nezávadného materiálu a ten umístit do hrnce, na který dáte sous vide vařič. Dle preferovaného stupně propečení nastavíte teplotu a po uplynutí času si už jen užíváte dokonalou explozi chutí. Přístroj umí velké věci, ale v kuchyni zabere minimum místa. Disponuje také bezpečnostními prvky, například pro kontrolu hladiny vody. Sáčky lze po umytí v myčce opakovaně používat. Lauben Sous Vide Stick ocení také příznivci grilování, kterým pomůže předpřipravit suroviny a ušetřit tak čas.

Lauben Sous Vide Stick je k dostání na www.lauben.cz za 2 890 Kč.



Roztančí každou buňku v těleRoztančí každou buňku v těle


Hudební fanoušky nadchne přenosný reproduktor, který rozproudí zábavu kdekoliv a vytvoří z každé místnosti koncertní sál. LAMAX PartyGo1 je tak výkonný, že když ho zapojíte u vánočního stromku, hrozí jeho předčasné odzdobení. 100 W a technologie BeatBass® vytvářejí opravdu silný a bohatý zvuk. Samozřejmostí jsou 3 režimy LED podsvícení a možnost připojení mikrofonu pro parádní karaoke party. Ovládací panel pod madlem umožňuje snadné ovládání hlasitosti, zvýraznění basů i přepínání skladeb. Moderní Bluetooth 5.3 reproduktor ihned spáruje s jakýmkoliv zařízením až na 18 m a ten pak na jedno nabití zvládne bavit až 20 hodin. Při spárování s telefonem si poradí i s hovory a společnou řeč najde také s hlasovými asistenty. Reprák lze připojit přes USB, microSD nebo AUX a přes USB-A může sloužit jako powerbanka. Milovníky hudby potěší možnost připojení dalšího repráku díky True Wireless. Praktické madlo a popruh přes rameno jako součást balení, jsou pak příjemnými bonusy.

Reproduktor LAMAX PartGo1 je k dostání na www.lamaxshop.cz za 2 999 Kč.


Úsměv jako z titulní stránkyÚsměv jako z titulní stránky


Zářivý úsměv a zdravé zuby touží mít snad všichni, častokrát ale svému chrupu nevěnujeme takovou pozornost, abychom vytouženého cíle dosáhli. Parťákem, který přinese dokonalou, takřka profesionální dentální každodenní péči až k vám domů, je sonický kartáček TrueLife SonicBrush GL UV. Jeho schopnost vykonat až 80 000 pohybů za minutu, oproti pouhým 600 při běžném manuálním čištění, pozvedá zubní hygienu na mnohem vyšší úroveň. Kmitání a vibrace pomáhají odstranit maximum zubního plaku a vodu s pastou vhánějí i do mezizubních a těžko přístupných prostor. Netřeba se obávat, že by taková rychlost poškodila sklovinu, sonická technologie SonicTrue® je naopak k zubní sklovině velmi šetrná. Čtyři optimalizované režimy čištění se přizpůsobí vašim individuálním potřebám. Sonický kartáček je navíc doplněn UV sterilizátorem, jež ničí až 99,9 % bakterií. Součástí balení je i designová sklenička sloužící jako nabíječka. Kartáček na jedno nabití vydrží pracovat až 30 dní. Když jej tedy uložíte do cestovního pouzdra, zvládne s vámi jet i na dovolenou nebo služební cestu.

Sonický kartáček TrueLife SonicBrush GL UV zakoupíte na www.truelife.cz za 1 999 Kč.


Když nevíte kudy kam


Pořídit ten správný dárek, který potěší a bude také obdarovanému prospěšný, není snadné. Jestliže si tedy nevíte rady, pomůže vám nákupní rádce Heureka. Na jednom místě naleznete bezpočet produktů z různých kategorií a pouze prověřených e-shopů. Díky Dárkovači si můžete být jisti, že z pohodlí svého gauče najdete perfektní dárek pro všechny členy rodiny, přátele, kolegy i domácí mazlíčky. Přejeme úspěšný lov, a především opravdu vydařené a poklidné Vánoce.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !