Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce

15. 11. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Jedno z nejkrásnějších období roku se kvapem blíží. Vánoce máme většinou spojené s časem, jež trávíme s rodinou a přáteli, jiným však evokují rovněž stres doprovázející přípravy na tyto svátky. Každému se také zcela jistě vybaví dárky pod vánočním stromkem. A právě jejich včasný nákup může být jedním z klíčů k tomu, aby pro vás Vánoce byly opravdovými svátky klidu.

Nikdy není příliš brzy na to, abyste začali s nákupy vánočních dárků. Určitě je lepší nakupovat je průběžně klidně po celý rok, než brát útokem nejbližší otevřených obchod 23. prosince a doufat, že seženete něco pěkného. Mezi stálice v oblíbenosti patří zcela jistě kosmetické dárky, s nimiž zpravidla nešlápnete vedle. Zdá se vám kosmetika příliš obyčejná? Pak se velice mýlíte, protože pokud si na jejím výběru dáte opravdu záležet, ukážete obdarovanému, že si ho všímáte a vnímáte, co se mu líbí nebo jakou problematiku například aktuálně řeší.

Velkou výhodou kosmetických dárků je jejich dostupnost i on-line, variabilita a praktičnost. Produkty můžete nakoupit jednotlivě a vytvořit originální balíček na míru nebo pořídit balíčky již hotové, a to v různých cenových relacích. Pamatováno je na ženy, muže, děti, mladší i starší věkové kategorie či rozmanité druhy péče, tedy o tělo, pleť i vlasy. Nespěchejte, vybírejte s rozvahou, protože nabídka je opravdu široká.

Zázračné kelímky OriflmaeZázračné trio pro všechny


Kdo si není jistý výběrem, zcela jistě nic nezkazí univerzálním a doslova zázračným kelímkem. A když už má sloužit jako dárek, pak se bude vyjímat v exkluzivní kazetě, kde jej obklopují další dvě variace. Zázračný kelímek je léty prověřenou klasikou značky Oriflame a hodí se na zvláčnění suché pokožky, rtů, nehtové kůžičky, rukou, obočí loktů i chodidel. Ať už jej tedy věnujete sestře, mamince nebo babičce, všechny jej určitě využijí. V dárkové krabičce kromě klasického zázračného kelímku naleznou také limitovanou edici se zeleným jablkem či černým rybízem. Veškeré receptury si zakládají na ingrediencích z 99,9 % přírodního původu a mimořádných hydratačních účincích, kdy je tohle všechno vloženo do obalu obsahujícího o 20 % méně plastů, než je běžné. Vsaďte na klasiku objevenou již v roce 1970, kterou si můžete zakoupit přímo na www.oriflame.cz, do 27. 12. za cenu 289,90 Kč.


Výjimečná péče pro výjimečné ženyřada NovAge


Naše maminky si zaslouží tu nejlepší péči, a to ve všech směrech, vždyť i ony nám ji poskytovaly. Dopřejte jim jedinečnou sílu řady NovAge, kterou věda posunula na nejvyšší úroveň. NovAge Time Restore navrací pružnost zralé pleti, zpevňuje obličejové kontury, zmírňuje viditelně i hluboké vrásky a redukuje pigmentové skvrny. Inovativní technologie a extrakty z rostlinných kmenových buněk, v tomto případě se jedná o výtažky z jitrocele a komplex GenisteinSOY, navrátí každé zralejší ženě svěží a mladistvý vzhled. Dárková sada obsahuje kompletní péči zahrnující čisticí gel, sérum, denní a noční krém a také krém na oční okolí. Jedinečný dárek pro výjimečnou ženu. Tuto sadu je možné zakoupit přímo na www.oriflame.cz do 5. 12. za cenu 2 699 Kč.


Eclat NuitŽena romantická i smyslná


Žádnou ženu neurazíte parfémem, dokonale totiž ukáže, jak dobře ji znáte. Patří-li vaše manželka či přítelkyně mezi dámy, jež ocení kouzlo večerní Paříže zachycené ve vůni inspirované francouzskou parfumérskou tradicí, která má ve svém srdci vždy bílou květinu, Eclat Nuit ji nezklame. Na úvod navnadí smysly svěží ovocné tóny borůvky a broskve mísící se s květinovým aksamitníkem. Postupně se otevírá srdce plné bílých květů opojného jasmínu a ženských tónů růže. Smyslnost pak vůni dodává vanilka a pižmo, jež jsou prodchnuty hlubšími aspekty pačuli. Luxusní dárkové balení obsahuje také hydratační krém na ruce stejné vůně. Až se vaše partnerka zahalí do závoje opojné božské vůně, jíž dominuje jasmín jako symbol lásky, vydejte se společně na romantickou procházku či večeři a o dokonalý večer je postaráno. Tuto dárkovou sadu zakoupíte na www.oriflame.cz do 5. 12. za 699 Kč.


Dokonale univerzálníLove Nature


Ať již chcete potěšit někoho z rodiny, přátel či kolegů, dárková sada Oriflame Love Nature s bio kakaovým máslem a kokosovým olejem bude tím pravým dárkem. Set vyživujícího tělového krému, sprchového gelu a krému na ruce je doslova k nakousnutí. Bambucké máslo získávané z ořechů stromu karité přestavuje studnici hydratace. Díky své bohaté textuře s intenzivními vyživujícími účinky, jež dokonale souzní s naší pletí, se těší v kosmetickém průmyslu velké oblibě. Mezi superstar světa krásy patří také kokosový olej. Získává se po staletí z kokosových ořechů, a kromě kosmetiky je také skvělým partnerem při vaření či v lékařství. Kokosový olej tak ztělesňuje opravdovou multifunkčnost. Co se týče pokožky, intenzivně ji zvláčňuje a chrání, fantastické účinky má rovněž na vlasy. Navíc vůně kokosu k Vánocům patří, tak proč se do ní nezahalit. Sadu zakoupíte přímo na www.oriflame.cz do 5. 12. za 429 Kč.


Nenechávejte shánění vánoční dárků na poslední chvíli, když začnete s jejich pořizováním již nyní, užijete si adventní čas mnohem klidněji, budete mít více času na sebe i své blízké a také ušetříte. Hektické nákupy by vás totiž mohly vyjít mnohem dráž, než když vyberete dárek beze spěchu. A pokud tápete, co by se mohlo vašim blízkým líbit, kosmetický dárek nikdy nezklame a v dárkovém balení bude působit i opravdu luxusním dojmem.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce:

Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce
Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce
Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce
Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce
Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce
Myslete na dárky včas, zajistíte si tak poklidné Vánoce
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !