8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Laser v akci

4. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

ABCLINIC ART & BEAUTY






Laser je ve světě medicíny nepostradatelným pomocníkem. Zejména v dermatologii a estetické medicíně chvátá ve vývoji mílovými kroky.

Přední český laserový odborník MUDr. Michal Kendra, který působí na vyhlášené komplexní multioborové klinice ABCLINIC ART & BEAUTY na pražském Chodově, doporučuje právě podstoupit laserový zákrok ideální na podzim či v zimě. Po laserovém zákroku je  totiž kůže chvíli, než se vše zhojí, dočasně oslabená a podrážděná – a tím pádem je náchylnější k zachycení UV slunečního záření, následné opálení laserovaného místa nemusí vyblednout, a právě to je situace, kdy můžou vzniknout hyperpigmentace. Proto je vhodnější absolvovat laserové zákroky kdykoli během roku, mimo června, července a srpna, kdy je intenzita slunečního záření v našich podmínkách nejvyšší.

MUDr. Michal KendraJedním z nejčastějších zákroků na klinice ABCLINIC ART & BEAUTY je laserové odstranění tetování. Zajímavostí je, že se nejedná o velikost původního tetování, ale o hloubce provedení. Čím hlouběji je umístěna tetovací tuš, tím déle trvá její kompletní odstranění a je potřeba více opakování. „Ve všeobecnosti se ale setkávám s případy, že tetování kompletně odstraníme na 3-4 krát. Rozestupy mezi jednotlivými zákroky jsou zhruba jeden měsíc,“ dodává MUDr. Michal Kendra. Současně lze díky laserů omládnout. V ABCLINIC ART & BEAUTY používají na odstranění jemných vrásek CO2 frakční laser nebo  radiofrekvenční micronneedeling.

Tím to ovšem nekončí. Laser bezkonkurenčně vede při trvalém odstraňování nežádoucího ochlupení. „Na naší klinice máme jeden z nejvýkonnějších laserů na trhu, s kterým zbavíme ochlupení již na dvě opakování,“ dodává MUDr. Michal Kendra.

Laserové ošetření lze tedy aplikovat v různých formách. Záleží na každém, který svůj neduh se rozhodne účinně a bezbolestně odstranit.

ABCLINIC ART & BEAUTY























MUDr. Michal Kendra vystudoval všeobecné lékařství na Univerzitě Komenského v Bratislavě, je atestovaný všeobecný chirurg a dokončuje atestaci z plastické chirurgie. Zaměřuje se na popáleninovou léčbu pacientů, která vyžaduje multioborový přístup a lékaři umožňuje realizovat se ve více oborech. Specializuje se na invazivní i neinvazivní přístrojové zákroky a to zejména laserových ošetření.

Klinika ABCLINIC ART & BEAUTY - Jsme první klinikou v České republice, která je založena na konceptu komplexní multioborové péče. Díky tomu se naše služby navzájem doplňují a tvoří celek, který pomáhá našim zákazníkům nejen udržovat jejich přirozenou krásu a estetický vzhled, ale především jejich zdraví a vynikající kondici.



ABCLINIC ART & BEAUTY


























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !