Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují

28. 11. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Doby, kdy správný mužský musel smrdět, jsou pryč. Dnešní chlapi jdou ale ještě dál a využívají celou řadu důmyslné pánské kosmetiky. Přestaňme uvažovat zaujatě, i jim totiž záleží nejen na tom, jak se cítí, ale i jak vypadají. Třikrát sláva!

Kromě speciálních deodorantů, sprchových šampónů a kosmetiky na vousy už začíná být v ranku kosmetiky pro chlapy běžné používání krémů, nebo dokonce anti-sticků na intimní partie. Proto nepřekvapí, že oblíbená značka „s vousy“ Angry Beards rozšiřuje svou nabídku o pekelně účinné sérum na vrásky.

péče o mužské tělo s Angry BeardsTěžká práce, starosti nebo zralý věk se zkrátka podepisují v každé tváři. Nenamlouvejme si, že existuje zázračný přípravek na vyhlazení vrásek s botoxovým efektem. A kdo s rozumem by o to taky stál, i steak je nejlepší z vyzrálého masa. Vynikající účinnost ale teď slibuje nový Fak-Age Dorian Gray. Při pravidelném používání redukuje vrásky, a hlavně pomáhá předcházet těm novým.

Obzvláště v období po parném létě, kdy vylézt z domu znamenalo schytat paprsky jak na španělské pláži, je péče o výživu pleti nepostradatelná. Takže – než přijdou zase plískanice, vítr, neřka třeskuté mrazy – dejte svou pleť do kupy, pánové!

A aby toho nebylo málo, v Angry Beards si posvítili i na častý mužský nešvar – na problémy s akné. Je konec nípání zanícené pleti. Ať ten či onen říká to nebo tamto, žádný chlap se necítí dobře a sebevědomě, když má v obličeji stádo vřídků. Takže po ranní hygieně už není potřeba strkat hlavu do písku, řešení je na dlani. Stačí do sebe každý den investovat pár minut navíc.

péče o mužské tělo s Angry Beards


Sérum proti vráskám pro muže s oblíbenou vůní řady Angry Beards. Pravidelné nanášení séra na umytý obličej a následné ošetření krémem redukuje vrásky a pomáhá předcházet tvoření nových.


Gel pro boj s akné pro muže Zit Slayer Le Pimp stačí nanášet na problematická místa a dřevorubeckou silou se s nedokonalostmi kůže popere. Už žádné dloubání nehty s následným zanícením, nebo používání slabšího odvaru pro ženy. 

Tohle je řešení na míru mužům!


Angry Beards















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují:

I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles