Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý vánoční relax - JACOBS CAPPUCCINO

19. 12. 2021 | Vaření, recepty
-Komerční sdělení-

káva Jacobs








Nejkrásnější svátky roku se blíží. Už se těšíte na slavnostní vánoční atmosféru, kdy září nejen oči obdarovávaných, ale i celá domácnost? My, hospodyňky, dobře víme, že to není jen tak. Předvánoční hektické období příprav je minimálně trošku stresující. A co nám nabídne rychlý a lahodný relax a možná i výmluvu se na chvilku zastavit? Dobrá káva. Například Jacobs Cappuccino.


káva Jacobs

Příprava je opravdu rychlá a jednoduchá, stačí zalít vodou, zamíchat a káva s hustou krémovou pěnou je hotová. Značka Jacobs navíc nabízí několik variant – Jacobs Cappuccino Original, čokoládovou příchuť Milka, Karamel nebo Vanilka, a ledovou variantu Jacobs Iced Cappuccino Slaný karamel. Balení obsahuje 8 porcí a stojí 59,90 Kč. Vyrábí se ve Valašském Meziříčí.

Ale kapučína Jacobs se nehodí jenom k práci. Doladí i slavnostní tabuli a dokonale se „párují“ třeba s cukrovím. Vanilkové rohlíčky zapít čokoládovým Jacobs Cappuccinem Milka, nebo naopak kakaové pracny kapučínem s vanilkovou příchutí, linecké s karamelovým… S kombinacemi chutí můžeme experimentovat a všechny budou dokonalé. Díky rychlosti přípravy nám navíc neunikne nic, co se probírá u štědrovečerní večeře, prostě se můžeme rodině plně věnovat.

Tak šťastné a veselé!



Víte, jak vzniklo kapučíno


Podle legendy inspiroval jeho vznik italský kapucín Marek z Aviana. Po bitvě u Vídně v roce 1683 našli císařští vojáci s mnoha dalšími poklady stovky pytlů kávy, které po sobě zanechala poražená osmanská armáda. Káva byla v té době v Evropě zcela neznámá a její hořkost vojákům nechutnala, proto jim prý kapucín Marek doporučil, aby si ji zjemnili trochou mléka. Lahodný nápoj měl podobnou barvu jako mnichův plášť, a tak byl na počest objevitele nazván kapuziner a rychle se rozšířil po Vídni i zbytku Svaté říše římské. A nyní patří mezi nejoblíbenější kávové nápoje.

cappuccino Jacobs









Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !