Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Desatero rad, jak připravit nezapomenutelný silvestrovský večer

30. 12. 2020 | Praktické rady
Konec roku se nezadržitelně blíží a s ním přicházejí také jeho oslavy. Ty se neobejdou bez dobrého jídla, kvalitního pití a samozřejmě bez přátel. Ať už budete Silvestr slavit kdekoliv, neměli byste zapomenout na klasiku v podobě chlebíčků, brambůrků na chroupání a samozřejmě bublinek na přiťuknutí. Podívejte se na desatero, které vám pomůže připravit nezapomenutelný příchod nového roku.

Zajistěte vhodné prostory

Místo, na kterém budete slavit konec roku a vítat příchod toho nového, hraje zásadní roli. Pokud víte, že chcete pozvat partu přátel, ale máte příliš malý byt, domluvte se s rodinou a vezměte kamarády třeba na chatu. Jestliže zůstanete v bytě, kde není moc prostoru, zkuste ho vytvořit přesunutím nábytku. Nezapomínejte také na dostatek místa k sezení či na pozdější tanec.

Místo, kde složit hlavu

Ještě předtím, než se večírek uskuteční, zjistěte, zda se budou mít hosté jak dostat domů, popř. zajistěte místo, kde budou moct složit hlavu. Výjimečně určitě nepohrdnou spacákem a nafukovací matračkou nebo místem na vašem gauči.

Desatero rad, jak připravit nezapomenutelný silvestrovský večerNa občerstvení nešetřete

Při nákupu surovin na přípravu občerstvení zvolte raději větší nežli menší množství potravin. Nikdy nevíte, kdo dostane po půlnoci hlad a není nic horšího než slavit s prázdným žaludkem. 

Welcome drink

Přivítat hosty přípitkem je slušnost, na kterou byste neměli zapomenout. Hodí se víno, sekt nebo můžete zvolit vlastnoručně umíchaný koktejl. Chybu neuděláte s Margaritou – kombinací tequily, pomerančového likéru, limety a spousty ledu.

Chuťovky klasické i ty v novém kabátku

Jednohubky se sýrovou nebo česnekovou pomazánkou jsou součástí snad každé oslavy. Zkuste letos zaexperimentovat a připravte třeba kanapky s tatarákem nebo čočkovou pomazánkou.

Nezapomeňte na drobné občerstvení

Na silvestrovském stole by rozhodně nemělo chybět slané mlsání. Výběr je široký, od oříšků, které se skvěle hodí k vínu přes křupky až po slané brambůrky, které ocení jak milovníci vína, tak i pivaři.

Voda základ života

Zajistěte také dostatek nealkoholických nápojů a čisté vody. Ta je totiž základem ranního probuzení bez kocoviny. Ideální je tak proložit každý alkoholický drink sklenicí čisté vody. Připravit můžete džbány s vodou, mátou, citronem a ledem.

Večerem se protančete

Správný večírek se neobejde bez hudby. Předem si vyberte playlist, který budete chtít během večera pouštět. Můžete zapojit také své přátele a na Spotify vytvořit playlist oblíbených písní jednotlivých hostů, kde si každý přijde na své.

Společenská hra

Kromě hudby a tance si můžete zahrát také společenskou hru. Osvědčené jsou Activity, které otestují vaše schopnosti v malování, mluvě a také pantomimě. Věřte, že s postupující hodinou bude hra stále zábavnější.

Ohňostroj

Součástí oslav příchodu nového roku je také ohňostroj. I když je tato světelná podívaná hezkým zážitkem, je důležité zvážit, zda tím nebudeme obtěžovat sousedy v okolí, popř. zvířata z nedalekého lesa. Tišší variantou, jak Silvestra oslavit, mohou být třeba prskavky. Ty sice nejsou tak působivé, ale zato jsou ohleduplné k okolí. Nezapomínejte hlavně na to, že oslavy konce roku jsou zejména o lidech, se kterými je strávíte. 

Zdroj, foto: Hobža snack


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka