Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Advent ve velkém stylu

9. 12. 2012 | Praktické rady
-Komerční sdělení-


Prožijte letošní advent trochu jinak a vydejte se nasát tu pravou vánoční atmosféru do ciziny. Nejlépe do měst, kde tradice vánočních trhů sahá hluboko do minulosti a ze všech koutů na vás dýchá pravý advent.

Honosná Paříž
Nejen že je Paříž městem módy a luxusu, v těchto dnech vás ohromí i slavnostními trhy na La Defensé a fantastickou předvánoční výzdobou na Champs-Élysées. Na 200 stromů je zde letos ozdobeno speciálními červenými, zlatými, fialovými a bílými obručemi, které mohou měnit barvu, ale i intenzitu svitu. Ne nadarmo se Paříži říká „město světel“.
Honosná PařížDalší velkou pařížskou atrakcí, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít, je bruslení na Eiffelově věži. V prvním patře je vybudována umělá ledová plocha, kde si můžete dle libosti zabruslit a kochat se přitom nádherou Paříže. Brusle ani nemusíte vozit s sebou, k dispozici vám bude půjčovna, kde si jistě vyberete.

Pohádková Vídeň
Pokud zavítáte v době adventu do Vídně, ocitnete se rázem v pohádce. Tisíce světýlek, koledy a vůně cukroví vytvářejí zcela neopakovatelnou vánoční atmosféru. Trhy se konají na mnoha místech po celé Vídni, stačí si jen vybrat.
Do romantické doby císařství vás zanesou trhy na náměstí Ehrenhof před Schönbrunnským palácem, který se po Vánocích promění v novoroční trh. Najdete zde řemeslné výrobky a krásně zdobené ručně vyráběné vánoční ozdoby. Vánoční vesnička na náměstí Marie Terezie zase ukrývá asi 60 stánků s originálními dárky a vánočními dekoracemi.
Vídeň nezapomíná ani na své nejmenší návštěvníky, pro které je připravena spousta atrakcí, vánoční díly, stylizované vesničky a zábavná představení.
I když je Vídeň těsně za hranicemi, nepodceňujte přípravu na cestu a pojistěte se. Bez problémů vám bude stačit jedno z nejlevnějších cestovních pojištění. Nepodléhejte iluzi, že se vám nic stát nemůže – vyvrtnutý kotník je obecně jedním z nejčastějších zranění.

vánoční NorimberkTradiční Norimberk
První zmínky o adventních trzích v Norimberku pocházejí už z konce 17. století. Tehdy ještě nebylo smyslem trhů navodit slavnostní náladu, ale spíše zásobit domácnosti potravinami před blížícími se svátky.
Nyní je tradiční Chriskindlmarkt především synonymem německé vánoční romantiky. Na hlavním náměstí – Hauptmarktu – na vás čeká asi 200 stánků plných tradičních norimberských perníčků, sušeného ovoce, ale i ručně vyráběných betlémů a ozdob. Nechte se unášet vůní vanilky, skořice a svařeného vína a užívejte si tu pravou vánoční pohodu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Advent ve velkém stylu:

Advent ve velkém stylu
Advent ve velkém stylu
Advent ve velkém stylu
Advent ve velkém stylu
Advent ve velkém stylu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hned bych jela..do paříže i do VídněSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles