Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

5 pánských vánočních klišé, na které byste měla raději zapomenout

14. 12. 2013 | Praktické rady
Nakupovat vánoční dárky pro muže někdy opravdu není jednoduché. Pánové mnohdy vnímají diametrálně odlišně, co je hezké a s čím se před kamarády na moc rádi nepochlubí. Ideální dárek pro partnera by měl splňovat kritérium kvality a praktičnosti, případně by to měla být technologická vymoženost. Pod tím si však lze představit ledacos. Podívejme se na nejčastější pánská vánoční klišé, kterých se muži od žen občas dočkají.

1. To, co potřebujete vy

Pokud není váš partner hospodyňkou v domácnosti, pánve, hrnce ani žehlička ho moc nepotěší. A jestliže nemá smysl pro humor, bude brát takový dárek možná jako urážku. Potřeby do domácnosti sice jsou praktické, ale není na nich vůbec nic zajímavého a zábavného. Muži mají rádi, když jim dárek dodá pocit výjimečnosti. Když už chcete vybírat praktický dárek, přemýšlejte i o jeho dalších vlastnostech. Třeba takový ručně dělaný nožík je na první pohled krásná práce a zároveň i užitný předmět.

vánoční dárky2. Měkké dárky

Ponožky jsou vánočním evergreenem, nad nímž kroutí hlavou téměř všichni bez ohledu na pohlaví. Věkem se však preference mění a čím jsou muži starší, tím spíše ponožky uvítají – zkrátka ponožky pod stromečkem nejsou nic pro mladé kluky. Stejně tak tomu je u pyžam, triček, roláků nebo mikin. Takové dárky potěší, ale nenadchnou. Partnerovi raději pořiďte inspirativní manžetové knoflíčky nebo motýlka na oblek pro výjimečné příležitosti. Muže neurazíte ani voucherem do obchodu s kvalitní módou.

3. Elektronika jenom po předchozí poradě

Nějakým tím gadgetem zabodujete snad u každého muže. Elektronické hračky pro každodenní použití patří mezi oblíbené vánoční radosti. Dárek v podobě nového mobilního telefonu však může být šlápnutím vedle. Vyberete ten se správným operačním systémem, bude mít dost velkou paměť? A tak bychom mohli pokračovat dále. To platí taky o televizi, tabletu a dalších elektronických vychytávkách. Když chcete svého muže opravdu mile překvapit, proberte s ním technologické záležitosti dopředu. Jistota je jistota – pokud totiž neznáte jeho nároky na kvalitní elektroniku, můžete narazit.

4. Plyšáci a talismany

Roztomilý medvídek nebo přívěsek na památku jsou milým dárkem pro citlivou ženskou polovičku, ne však pro „pány tvorstva“, kteří tyto podle nich nepotřebné maličkosti zasunou do šuplíku nebo na ně nechají prášit na nejbližší poličce. Dárky opředené emocemi jsou fajn, ale nesmí se to přehánět. Důležité je, aby dárek byl alespoň trochu praktický. Místo talismanu zkuste zapřemýšlet nad kvalitním diářem, kalendářem, novým pouzdrem na vizitky a tak podobně. Hlavně nekupujte klasické diáře za pár korun.

5. Kosmetické balíčky

Krém na ruce, BB krém nebo snad CC krém? Na to raději zapomeňte. Mezi muži je pouze omezený počet milovníků kosmetických přípravků. Předpřipravené balíčky, které nabízí každá  kosmetická značka, nechte v obchodech. To není dárek, kterým byste udělala nevýslovnou radost. Sice je chvályhodné, že chcete pečovat o partnerovu vizáž, ale k Vánocům mu pleťové přípravky nekupujte. To mu spíše kupte kvalitní parfém nebo značkovou vodu, zkrátka něco chlapského. Nedělejte ze svých poloviček holčičky, protože to nechtějí.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !