Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší vánoční dárek? Ošetření v kosmetickém studiu Doelis aesthetic

31. 10. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-
kosmetické studio Doelis aeshetic







Každá žena (a dnes už i mnoho mužů) ráda pečuje o svůj zevnějšek, nechává se rozmazlovat v kosmetickém salónu a miluje kvalitní kosmetické produkty pro domácí péči. Překvapte proto pod stromečkem ošetřením v kosmetickém studiu Doelis aesthetic nebo produkty z e-shopu www.doelis-beauty.cz.

Kosmetické studio Doelis aesthetic sídlí v samém srdci Prahy v Klimentské ulici. Úspěšně funguje téměř 9 let a svým klientkám nabízí péči o krásu a zdraví, kvalitní kosmetiku a osobní lidský přístup. Pro majitelku salónu, paní Ljubov Štajner, je péče o krásu žen životním posláním. „V dnešní době může být krásná opravdu každá žena v jakémkoli věku. Stačí si věnovat čas, pozornost a pravidelnou péči s kvalitní kosmetikou. A to si každá žena v dnešní uspěchané době zaslouží,“ vysvětluje.

Kosmetické studio Doelis aestheticCo vše kosmetické studio nabízí?


Dopřát si zde můžete tradiční ošetření pleti, ale zaměřuje se i na intenzivní omlazující anti-age procedury. Zkrášlujících procedur je celá řada.
    • Hloubkové čištění pleti, ošetření účinnými chemickými peelingy.
    • Omlazující anti-aging procedury (různé druhy liftingů pleti, neinvazivní a mikrojehličková mezoterapie, enzymová terapie aj.).
    • Péče o problematickou pleť (např. akné, rosacea, pigmentové skvrny).
    • Vlasová mezoterapie – nejefektivnější metoda pro podporu růstu vlasů.
    • Myofasciální masáž obličeje (modeluje kontury, zmírní napětí, zlepší krevní a lymfatický oběh).
    • Laserová epilace, barvení a laminace obočí a mnoho dalšího.

Náš tip je kosmetická procedura „Intenzivní regenerační ošetření“


Procedura „Intenzivní regenerační ošetření“ pomůže omládnout v jednom jedinému ošetření. Jde o efektivní, komplexní a zcela bezbolestnou kombinaci hloubkového čištění a PR liftingu. Ideálními adepty pro tuto proceduru jste, pokud vás trápí např. ochablá pokožka a ztráta pevnosti a elasticity, unavená, zašedlá a dehydratovaná pleť, vrásky, nerovnoměrná barva pleti nebo nebo ucpané póry. neinvazivní mezoterapie

Pracuje se s kvalitními produkty dermokosmetiky ODA Professional. Pleť se nejdříve hloubkově vyčistí a pomocí neinvazivní mezoterapie se účinné látky zapracují až do nejhlubších vrstev pokožky. Radiofrekvenční lifting pak nastartuje kolagen, obnoví pružnost i pevnost kůže, zmírní vrásky, rýhy a vyrovná tón pleti. Následná kryoterapie omladí pokožku chladem, buňky obnoví a stimuluje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové. Nakonec se aplikuje alginátová maska, která pokožku hydratuje, zklidní a má také omlazující efekt. Účinky ošetření vidíte ihned, pleť je zářivá, zpevněná a hluboce hydratovaná.

Studio nabízí individuální přístup pro každou klientku. Pracují zde s kvalitními kosmetickými přípravky, což podpoří žádoucí výsledky. Salón nabízí příjemné ceny, což klienti ocení obzvlášť v dnešní době.

Více informací najdete na webových stránkách salónu www.doelis.cz, kvalitní kosmetiku koupíte na e-shopu www.doelis-beauty.cz.

neinvazivní mezoterapie





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Druhé Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
První Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zlaťáky...divné..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ještě je brzy..
Obrázek uživatelky
profil
štístkaSmajlík**
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles