MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků

19. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Nevšední prožití vánočních svátků a příchod nového roku zajistí návštěva Spa Resortu Libverda. Ten si nejen pro své hosty přichystal celou řadu společenských událostí, které budou stát za to. Vedle standardního provozu procedur a wellness centra se tak můžete těšit na několik tanečních večerů a mnoho dalšího.

Nevíte, jak letos strávit Vánoce? Nechce se Vám sedět doma a raději byste někam vyrazili? Co takhle kombinace odpočinku, tance a dobrého jídla a pití? „Ve Spa Resortu Libverda jsme přichystali na konec roku bohatý program. V sobotu 23. 12. hostíme v odpoledních hodinách Jizerské korálkování, z kterého si účastníci budou moci odnést vlastní výrobek. První svátek vánoční se zase ponese ve znamení tance – 25. 12. proběhne Štěpánská zábava, tím bude provázet duo Čenda a Pavlína. A tančit se v Clam-Gallasově Paláci bude i 29. prosince na tzv. předsilvestrovském tanečním večeru za doprovodu Svijanky,“ prozradila obchodní a marketingová ředitelka Spa Resortu Libverda Eva Olšová.

Lázně LibverdaNa Štědrý den bude pro hosty lázní připravena slavnostní Štědrovečerní večeře. Ta se ponese v tradičním duchu. Na menu je staročeský houbový Kuba, rybí polévka, kapr, řízek, vinná klobása s bramborovým salátem a jako dezert jablečný závin. Konec roku pak uzavře Silvestrovská večeře formou slavnostního a novoročního bufetu. Hosté se mohou těšit na masové speciality, vybrané sýry, kanapky, ovocné a zeleninové mísy, teplý bufet obsahující i vegetariánské pokrmy a chybět nebude ani sladký koutek s čokoládovou fontánou. Od osmi hodin pak bude hrát živá hudba k tanci a poslechu. Představí se opět skupina Svijanka, Čenda a Pavlína a také taneční duo MONA Gang. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program, který vyvrcholí slavnostním přípitkem a půlnočním ohňostrojem.


Souhrn všech vánočních akcí zde:


23. 12. SO, 13:30 - JIZERSKÉ KORÁLKOVÁNÍ
24. 12. NE, 18:00 - SLAVNOSTNÍ ŠTĚDROVEČERNÍ VEČEŘE
25. 12. PO, 19:00 - ŠTĚPÁNSKÁ TANEČNÍ ZÁBAVA – ČENDA A PAVLÍNA
29. 12. PÁ, 19:00 - PŘEDSILVESTROVSKÝ TANEČNÍ VEČER – SVIJANKA
31. 12. NE, 18:00 - SILVESTR
+ prodej šperků (Atelier HOLI)
+ prodej jabloneckého foukaného skla (Swarovská)

Lázně Libverda
























Lázně LibverdaSpa Resort Libverda nabízí vše, co můžete očekávat od moderního spa. Patří mezi léčebné lázně dle zákona o veřejném zdravotním pojištění a je specializován na léčbu onemocnění pohybového ústrojí, kardiologické, onkologické a neurologické nemoci. Návštěva je vhodná také při respiračních obtížích díky místnímu klimatu. Léčebné procedury jsou zaměřeny na použití přírodních zdrojů, což jsou místní minerální prameny, dále rašelinové zábaly a byliny. Resort od jara do podzimu vedle relaxačních a wellness procedur nabízí organizované výlety do okolí. V areálu se nachází i půjčovna elektrokol. Návštěvníci mohou dále využít nový bazén a masážní vany nebo uhličité koupele. Důležitá je včasná rezervace procedur.

Více informací najdete na www.lazne-libverda.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků:

Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles