Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků

19. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Nevšední prožití vánočních svátků a příchod nového roku zajistí návštěva Spa Resortu Libverda. Ten si nejen pro své hosty přichystal celou řadu společenských událostí, které budou stát za to. Vedle standardního provozu procedur a wellness centra se tak můžete těšit na několik tanečních večerů a mnoho dalšího.

Nevíte, jak letos strávit Vánoce? Nechce se Vám sedět doma a raději byste někam vyrazili? Co takhle kombinace odpočinku, tance a dobrého jídla a pití? „Ve Spa Resortu Libverda jsme přichystali na konec roku bohatý program. V sobotu 23. 12. hostíme v odpoledních hodinách Jizerské korálkování, z kterého si účastníci budou moci odnést vlastní výrobek. První svátek vánoční se zase ponese ve znamení tance – 25. 12. proběhne Štěpánská zábava, tím bude provázet duo Čenda a Pavlína. A tančit se v Clam-Gallasově Paláci bude i 29. prosince na tzv. předsilvestrovském tanečním večeru za doprovodu Svijanky,“ prozradila obchodní a marketingová ředitelka Spa Resortu Libverda Eva Olšová.

Lázně LibverdaNa Štědrý den bude pro hosty lázní připravena slavnostní Štědrovečerní večeře. Ta se ponese v tradičním duchu. Na menu je staročeský houbový Kuba, rybí polévka, kapr, řízek, vinná klobása s bramborovým salátem a jako dezert jablečný závin. Konec roku pak uzavře Silvestrovská večeře formou slavnostního a novoročního bufetu. Hosté se mohou těšit na masové speciality, vybrané sýry, kanapky, ovocné a zeleninové mísy, teplý bufet obsahující i vegetariánské pokrmy a chybět nebude ani sladký koutek s čokoládovou fontánou. Od osmi hodin pak bude hrát živá hudba k tanci a poslechu. Představí se opět skupina Svijanka, Čenda a Pavlína a také taneční duo MONA Gang. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program, který vyvrcholí slavnostním přípitkem a půlnočním ohňostrojem.


Souhrn všech vánočních akcí zde:


23. 12. SO, 13:30 - JIZERSKÉ KORÁLKOVÁNÍ
24. 12. NE, 18:00 - SLAVNOSTNÍ ŠTĚDROVEČERNÍ VEČEŘE
25. 12. PO, 19:00 - ŠTĚPÁNSKÁ TANEČNÍ ZÁBAVA – ČENDA A PAVLÍNA
29. 12. PÁ, 19:00 - PŘEDSILVESTROVSKÝ TANEČNÍ VEČER – SVIJANKA
31. 12. NE, 18:00 - SILVESTR
+ prodej šperků (Atelier HOLI)
+ prodej jabloneckého foukaného skla (Swarovská)

Lázně Libverda
























Lázně LibverdaSpa Resort Libverda nabízí vše, co můžete očekávat od moderního spa. Patří mezi léčebné lázně dle zákona o veřejném zdravotním pojištění a je specializován na léčbu onemocnění pohybového ústrojí, kardiologické, onkologické a neurologické nemoci. Návštěva je vhodná také při respiračních obtížích díky místnímu klimatu. Léčebné procedury jsou zaměřeny na použití přírodních zdrojů, což jsou místní minerální prameny, dále rašelinové zábaly a byliny. Resort od jara do podzimu vedle relaxačních a wellness procedur nabízí organizované výlety do okolí. V areálu se nachází i půjčovna elektrokol. Návštěvníci mohou dále využít nový bazén a masážní vany nebo uhličité koupele. Důležitá je včasná rezervace procedur.

Více informací najdete na www.lazne-libverda.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků:

Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
Vánoce v Libverdě budou ve znamení tance a gastro zážitků
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !