Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše Vánoce a Silvestr

18. 12. 2010 | Vaše příběhy

Vánoce

Vánoce jsou svátky klidu, míru a pohody. Tak je občas trávíme i my. Mamka, taťka, brácha, a já. Tedy teď už jen mamka a já. Protože bráška David tráví Vánoce se svou holkou v jejich novém bytečku a taťka je tráví sám. U nás Vánoce probíhají každý rok stejně.

Ráno se vstane, a po celé dopoledne je spousta práce, s rybí polévkou, kaprem, salátem, a zdobením vánočního stromečku. Když  je vše hotové, tak už je vlastně tak nějak k pozdnímu odpoledni. Kolem šesté hodiny večer se hezky slavnostně ustrojíme, sníme si rybí polévku a potom kapra s bramborovým salátem a k tomu pijeme víno.

Potom mě mamka pošle nahoru do pokoje. Mezitím pod stromeček nanosí vánoční dárky a potom zazvoní na zvoneček a já vím, že už je všechno připraveno. Když jsme ještě Vánoce slavily s taťkou, tak jsem mu největší radost udělala, když jsem mu nakreslila nějaké hezké kresby, nebo mu koupila nějaké víno.

Mamce vždycky udělám největší radost s nějakou praktickou kosmetikou. Bráchovi a jeho holce jsme minulý rok koupily do bytu hezkou papírovou lampu, takže z ní měla také ohromnou radost. Vánoce končí tak, že si prohlížíme dárky a jíme cukroví. A potom se jde spát.

 

Silvestr

Silvestr taky moc neoslavujeme. Jen se koukáme na televizi do 00.00 hodin, a když přesně odbije půlnoc, tak si přiťukneme skleničkami a popřejeme si hodně štěstí a zdraví, a ať se příští rok máme všichni dobře, a ať se máme rádi. Potom už dorazí, když mají čas, bratr a jeho holka, tak většinou přivezou nějakou pyrotechniku a jdou ji odpálit. Na Silvestra nám zůstane ještě nějaké cukroví a ještě uděláme nějaké chlebíčky a chuťovky. Všichni si moc pochutnáme. A vůbec se nenudíme.

 

Barusska - čtenářka 

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !