Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií

12. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Bohušovická mlékárna na podzim v obchodech opět nabídne limitovanou edici SKYRU. Tentokrát se vrací oblíbené příchutě, jako je mango a ostružina s arónií. První limitka potěší každého, kdo má rád plody rostoucí v Čechách – tedy ostružinu a málo známou, ale o to zdravější arónii a druhá osvěží každého, kdo dává přednost exotice, tedy příchuti manga. Vysoký obsah bílkovin a minimum tuku je už u SKYRU samozřejmostí.

Začátkem podzimu servíruje Bohušovická mlékárna svým zákazníkům návrat dvou osvědčených příchutí limitovaných SKYRů. Nová limitovaná edice nabízí v jednom kelímku vitamíny nabitou ostružinu s arónií (zvané také černý jeřáb) a v druhém mango, které vás přenese do exotických krajin a vyvolá možná i vzpomínky na letní dovolenou u moře.

limitovaná edice SKYRNa SKYRu zákazníci oceňují kromě charakteristické chuti především složení bohaté na bílkoviny (až 12 %) a málo tuků (od 0,1 do 1 %). Výhodou je i vyvážený podíl sacharidů. SKYR má původ na Islandu a je tedy vyroben tradiční islandskou technologií. Mohou si ho dopřát sportovci, nastávající i čerstvé maminky se svými dětmi, senioři a všichni, kteří se rádi stravují zdravě a chutně. SKYR obsahuje také vitamín D, důležitý pro tvorbu kostí a správné fungování imunitního systému.

Oblíbená řada SKYR Bohušovické mlékárny nabízí kromě limitovaných edicí také sedm stálých příchutí – neochucený natur, jahodu, brusinku, broskev-meruňku, třešně-černý rybíz a také borůvku a vanilku se sníženým obsahem cukru. Vše se vyrábí z mléka od českých farmářů. Ve spolupráci se sesterskou Choceňskou mlékárnou vzniklo v roce 2020 i nové Choceňské pomazánkové & Skyr. Oproti tradičnímu pomazánkovému najdete v jeho kelímku nižší obsah tuku a vyšší obsah bílkovin.

SKYR uvedla na český trh jako první Bohušovická mlékárna, a to v květnu roku 2016. Islandskou tradiční pochoutku z Bohušovic koupíte v prodejních sítích BILLA, Globus, Kaufland, Makro, TESCO, COOP, Žabka, Košík.cz, Rohlik.cz a dalších.

PRODUKTOVÝ TIP

Bohušovická mlékárna opět přináší limitovanou edici SKYRU. V prvním případě vám příchuť exotického manga může připomenout prázdniny. V druhém kelímku ochutnáte ovoce, které se sklízí na sklonku léta v české přírodě, tedy ostružinu a také netradiční, ale vitamíny nabitou arónii. A jak je u SKYRu tradicí, ve všech kelímcích najdete i vysoký obsah bílkovin a pouze minimum tuku.

www.skyrcz.cz
Cena: 23 Kč

SKYR – Bohušovická mlékárna



Web: www.skyrcz.cz | FCB: Skyr CZ | Instagram: skyrcz | YouTube: Skyr CZ

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU přináší letní chuť manga a ostružiny s arónií

















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií:

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií
Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií
Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles