Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií

12. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Bohušovická mlékárna na podzim v obchodech opět nabídne limitovanou edici SKYRU. Tentokrát se vrací oblíbené příchutě, jako je mango a ostružina s arónií. První limitka potěší každého, kdo má rád plody rostoucí v Čechách – tedy ostružinu a málo známou, ale o to zdravější arónii a druhá osvěží každého, kdo dává přednost exotice, tedy příchuti manga. Vysoký obsah bílkovin a minimum tuku je už u SKYRU samozřejmostí.

Začátkem podzimu servíruje Bohušovická mlékárna svým zákazníkům návrat dvou osvědčených příchutí limitovaných SKYRů. Nová limitovaná edice nabízí v jednom kelímku vitamíny nabitou ostružinu s arónií (zvané také černý jeřáb) a v druhém mango, které vás přenese do exotických krajin a vyvolá možná i vzpomínky na letní dovolenou u moře.

limitovaná edice SKYRNa SKYRu zákazníci oceňují kromě charakteristické chuti především složení bohaté na bílkoviny (až 12 %) a málo tuků (od 0,1 do 1 %). Výhodou je i vyvážený podíl sacharidů. SKYR má původ na Islandu a je tedy vyroben tradiční islandskou technologií. Mohou si ho dopřát sportovci, nastávající i čerstvé maminky se svými dětmi, senioři a všichni, kteří se rádi stravují zdravě a chutně. SKYR obsahuje také vitamín D, důležitý pro tvorbu kostí a správné fungování imunitního systému.

Oblíbená řada SKYR Bohušovické mlékárny nabízí kromě limitovaných edicí také sedm stálých příchutí – neochucený natur, jahodu, brusinku, broskev-meruňku, třešně-černý rybíz a také borůvku a vanilku se sníženým obsahem cukru. Vše se vyrábí z mléka od českých farmářů. Ve spolupráci se sesterskou Choceňskou mlékárnou vzniklo v roce 2020 i nové Choceňské pomazánkové & Skyr. Oproti tradičnímu pomazánkovému najdete v jeho kelímku nižší obsah tuku a vyšší obsah bílkovin.

SKYR uvedla na český trh jako první Bohušovická mlékárna, a to v květnu roku 2016. Islandskou tradiční pochoutku z Bohušovic koupíte v prodejních sítích BILLA, Globus, Kaufland, Makro, TESCO, COOP, Žabka, Košík.cz, Rohlik.cz a dalších.

PRODUKTOVÝ TIP

Bohušovická mlékárna opět přináší limitovanou edici SKYRU. V prvním případě vám příchuť exotického manga může připomenout prázdniny. V druhém kelímku ochutnáte ovoce, které se sklízí na sklonku léta v české přírodě, tedy ostružinu a také netradiční, ale vitamíny nabitou arónii. A jak je u SKYRu tradicí, ve všech kelímcích najdete i vysoký obsah bílkovin a pouze minimum tuku.

www.skyrcz.cz
Cena: 23 Kč

SKYR – Bohušovická mlékárna



Web: www.skyrcz.cz | FCB: Skyr CZ | Instagram: skyrcz | YouTube: Skyr CZ

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU přináší letní chuť manga a ostružiny s arónií

















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií:

Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií
Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií
Limitovaná edice Bohušovického SKYRU vrací do hry chuť manga a ostružiny s arónií
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !