Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční tipy na dárky: Splňte tajná přání celé rodině

10. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-
Vánoční tipy na dárky: Splňte tajná přání celé rodině










Zdroj foto: Depositphotos.com


Vánoce jsou symbolem radosti, pohody a ať už chceme nebo ne, tak hlavně darování.

Hledáte dárek pro vaši lepší polovičku, děti, nebo třeba pro babičku? Máme pro vás několik tipů, jak vykouzlit úsměv na tváři vašich blízkých.


Krása a pohodlí pro nidárky pro ni


Dámy ocení něco, v čem se budou cítit pohodlně a zároveň elegantně. Ano, mluvíme samozřejmě o měkkém dárku, který jí bude přinášet radost klidně po celý rok. Co takhle vybrat kvalitní spodní prádlo nebo pohodlný domácí oděv? Překvapte ji něčím, co spojuje styl s komfortem, ať už půjde o kvalitní a přitom stylové dámské legíny nebo třeba pohodlné spodní prádlo.

Zdroj foto: astratex.cz

Styl a eleganci pro něj


Přestože tomu občas sami nevěří, i muži si zaslouží cítit se ve svém oblečení dobře. Kvalitní pánské košile nebo stylové doplňky jsou vždy dobrá volba. Vyberte něco, co podtrhne jeho osobnost. Klasickým „pánským” dárkem jsou samozřejmě ponožky nebo trenky, které sice na první pohled nevypadají, ale ve finálne skutečně potěší. Radost uděláte i kvalitním funkčním prádlem.

Zábava i hravé vzdělání pro dětiZábava i hravé vzdělání pro děti


Malí objevitelé mají rádi hračky, které rozvíjí jejich fantazii a kreativitu. Stavebnice, vzdělávací hry nebo třeba kreativní sady pro děti, to vše může být skvělým dárkem pod stromeček. Dětskou kreativitu a zdravé pohybové návyky můžete podpořit také třeba velmi originálním dárkem, jakým je hobby horse koník, který je dnes mezi mladými slečnami jednou z nejoblíbenějších hraček.

Zdroj foto: Ketris.cz

Péče o tělo a relaxace


Každý si zaslouží chvíli klidu a relaxace. Kvalitní kosmetické sady, relaxační oleje nebo masážní pomůcky mohou být ideálním dárkem pro ty, kteří si potřebují odpočinout od každodenního shonu. Vedle ale nesáhnete ani kvalitní lahví bílého vína.

Chcete relaxaci přenést ještě na další úroveň? Pořiďte své rodinně víkendový pobyt v luxusní chatě, kde si můžete užít chvíle ve vířivce, sauně, klidné rozjímání s knížkou i výlety po svých oblíbených památkách a krajích.


Gurmánské zážitky


Gurmáni a především gurmeti jistě ocení kvalitní potraviny, exotické koření nebo třeba sady pro domácí přípravu speciálních pokrmů. Překvapte je něčím, co rozšíří jejich kulinářské obzory. Kromě jedlých dárků jistě potěší i sada kuchyňských nožů nebo ještě lépe luxusní a praktické japonské nože KAI, které v sobě spojují tradici, špičkovou kvalitu a estetický design.

Vánoce jsou o sdílení, a proto nezapomínejte, že nejdůležitější je myšlenka a láska, kterou do dárku vložíte. Ať už se rozhodnete pro cokoli, vaši blízcí to jistě ocení. Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků plných lásky a pohody.

japonské nože KAI






















Zdroj foto: Denishenry.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !