Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční dárky na poslední chvíli, jde to i bez stresu

9. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Vánoce jsou tady a s nimi i závod o poslední vánoční dárky. Pokud jste se letos k nákupu dárků ještě nedostali, nezoufejte! Radost svým blízkým můžete udělat i na poslední chvíli. Pokud tedy bereme v potaz dobu dodání v případě nákupů online. Některé dodací lhůty mohou být příliš dlouhé, zvláště v případě, pokud zboží není na skladě. Ideální je, pokud si vyberete nákup online s dodací lhůtou kolem tří dnů. Budete tak mít dárky doma včas a opadne z vás notná dávka typického předvánočního stresu.

Jednou z univerzálních a vždy oblíbených možností vánočních dárků jsou kosmetické produkty. Dobrá kosmetika často obsahuje vysoce kvalitní ingredience a je vyvinuta s důrazem na účinnost. Obdarovat někoho kosmetikou od renomované značky udělá vždy radost, zejména ženám.

OriflameŘíkáte si, že to bude stát hodně? Může, ale kvalita není vždy podmíněna extrémně vysokou cenou. Že si Češi hlídají ceny vánočních dárků ostatně dokazuje letošní vánoční průzkum nákupního rádce Heureka, kde téměř polovina respondentů uvedla, že je pro ně při výběru vánočního dárku důležitá cena. Zároveň si ale potrpí na kvalitu produktu, kterou zmínilo v průzkumu, jehož se zúčastnilo 2030 dotazovaných, celých 61 % procent.
Kvalitu za příznivou cenu v případě vánočních dárků můžete získat například nákupem kosmetiky od švédské firmy Oriflame, kde můžete vybrat dárky pro celou rodinu online přímo na webu www.oriflame.cz.


Produkty můžete nakoupit jednotlivě a vytvořit originální balíček na míru nebo pořídit balíčky již hotové, a to v různých cenových relacích. Pamatováno je na ženy, muže, děti, mladší i starší věkové kategorie či rozmanité druhy péče, tedy o tělo, pleť i vlasy. Nespěchejte, vybírejte s rozvahou, protože nabídka je opravdu široká.

Nechte se inspirovat několika produkty, které jistě pod vánočním stromkem udělají radost.

Dárkové balení legendární vůně Possess

Dárkové balení legendární vůně Possess


Kleopatra patřila k nejpřitažlivějším ženám své doby. Ovládala umění svádět, kterým si získala i srdce Marka Antonia. Stejně svůdná a provokativní můžete být také, stačí do hry zapojit nadčasovou a jiskřivou vůni Possess od Oriflame. Parfémová voda i tělový sprej vás zahalí do hypnotizující vůně indonéské pačuli, královského ananasu a ylang ylang, jehož afrodiziakální účinky nenechají nikoho chladným. Dárková sada za Possess za 699 Kč obsahuje toaletní vodu (50 ml) a tělový sprej (75 ml) se stane dokonalým dárkem pro ženu s přirozeným šarmem, jejímuž kouzlu osobnosti nikdo neodolá.



Vánoční edice noční intenzivně revitalizační pleťové masky NovAge


revitalizační pleťové masky NovAgeDopřejte sobě či někomu z blízkých péči jako ze salonu v pohodlí domova. Postačí do své rutiny zapojit noční intenzivně revitalizační pleťovou masku NovAge od Oriflame, díky níž rčení „vyspat se do krásy“ získává zcela nový rozměr. Obyčejný kelímek, tentokráte zahalený do svátečního kabátku, ukrývá 8 hodin spánku. Již po prvním použití uvidíte, jak pleť ožívá a známky únavy postupně mizí, a to díky obsahu vyživujících olejů Inca Inchi, máslu Cupuaçu a kyselině hyaluronové se skvělými hydratačními účinky. Tato maska je skutečně neobyčejná, ve chvílích, kdy potřebujete dodat pleti vzpruhu, její intenzivní vyživující a hydratační účinky se postarají o to, že budete opět zářit. Masku za 850 Kč stačí večer nanést a nechat přes noc pracovat alespoň jednou až dvakrát týdně.


Sprchový gel a tělové mléko vonící Vánocemi


 Sprchový gel a tělové mléko vonící Vánocemi
Hřejivá vůně vanilky k Vánocům patří podobně jako stromeček a koledy, nemusí se přitom linout jen z kuchyně. Vytvořte dokonalý dárek z tělového mléka a sprchového gelu Essense&Co s vůní máku a vanilky. V každém produktu, které lze věnovat i zvlášť, se ukrývá péče zanechávající jemnou pokožku smyslně vonící po máku v objetí vanilky. 

Mák je známý pro své zklidňující a tišivé vlastnosti. Jeho zářivě rudé květy těší oko, hřejivá, zemitá a zároveň křehce květinová vůně zase ovládá naše smysly jako součást parfémů či tělové kosmetiky. V kombinaci s bohatou vůní vanilky, která hned tak nevyprchá, tvoří dokonalé duo poskytující hřejivý pocit v chladných dnech. Vanilka působí zklidňujícím účinkem a navozuje pocit pohody, čehož hojně využívá nejen kosmetický průmysl, ale také aromaterapie.


Tělové mléko s mákem a vanilkou zakoupíte za cenu 390 Kč.
Sprchový gel s mákem a vanilkou zakoupíte za 310 Kč.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vánoční dárky na poslední chvíli, jde to i bez stresu:

Vánoční dárky na poslední chvíli, jde to i bez stresu
Vánoční dárky na poslední chvíli, jde to i bez stresu
Vánoční dárky na poslední chvíli, jde to i bez stresu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !