Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na sportovní dárky pro nejmenší

28. 11. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Vánoce přináší do našich životů vždy zvláštní atmosféru a speciální kouzlo. Děti je vnímají přímo jako magický čas. Jsou pro ně totiž synonymem radosti, překvapení a především napínavého očekávání. Nejvíce na nich většinou milují samotné rozbalování dárků. Proto je nesmírně důležité nepodcenit jejich výběr. Pokud chcete své potomky opravdu potěšit a zároveň udělat i něco pro jejich zdraví, nechte se inspirovat našimi tipy na sportovní vybavení.


Veselé lyže předškoláky i juniory


Tipy na sportovní dárky pro nejmenšíS lyžemi Kästle KX Holly budou první kroky Vašeho juniora či juniorky zábavou. Maskot „Holly“ motivuje děti ke správné technice točení a snadnému zastavení. Ač určené pro děti, neustupují tyto lyže ze standardu dospělých lyží Kästle. Mají tedy kvalitní dřevěné jádro, hmotnost snižující a ovladatelnost zvyšující technologii Hollowtech 2.0 a odolnou vnější konstrukci. Lyže se dodávají s deskou SLR PRO a s vázáním K4.5 JRSD GW. 
Doporučená MOC: 5 540 Kč

Sjezdové lyže Sporten Dino svou geometrií pomohou těm nejmenším lyžařům v prvních krocích a obloucích na zasněžených svazích. Dřevěné jádro je zárukou pevnosti a stabilního projevu lyží. Díky nastavitelnému vázání lyže vašim hvězdám alpského lyžování budou dělat radost po mnoho sezón. Dodávají se s deskou JRS base a s vázáním Tyrolia JRS 4,5 GW CA, v délkách 70, 80, 90 a 100 cm. 
Doporučená MOC: 5 990 Kč

Podkolenky s vlněným úpletemSněhu-nepropustné rukavice


Vzhůru za dalším lyžařským dobrodružstvím s mámou a tátou! Díky pružné pletené manžetě do palcových rukavic Leki Little Eskimo Mitt Long sníh určitě nepronikne, a to ani tehdy, když děti hrabou o trochu hlouběji. Výstelka Fiberloft chrání malé dětské ruce před vychladnutím a membrána SOFT-TEX® se stará o to, aby uvnitř všechno zůstalo suché. Doporučená MOC: 940 Kč

Podkolenky s vlněným úpletem


Dětské lyžařské podkolenky Mico Medium Weight Warm Control Ski Kid’s Socks zahřejí svým vlněným úpletem s příměsí Lycry. Zesílená špička a elastické lycrové pásky na kotníku a došlapu zabraňují kroucení na noze a zajišťují výborný komfort. Zábavné motivy pobaví každého. Hurá na svah! 
Doporučená MOC: 540 Kč

Lyžařské hole


Dětské lyžařské hole Leki Rider Vario s nastavitelným popruhem s přezkou pro skvělou zábavu na svahu. Díky systému Super Lock lze hole Rider Vario nastavit na délku v rozmezí 85 až 105 cm, takže může v průběhu let růst s dítětem. 
Doporučená MOC: 790 Kč

Běžkařská výbava


Snadno ovladatelné kvalitní běžky pro juniorské lyžaře Sporten Favorit 54 JR s lehkostí zvládnou i sportovní tempo. Jádro z lamel výběrových dřev je zpevněné vrstvami sklolaminátů. V kopci, stopě i volném terénu se o spolehlivý odraz stará řezaný protismyk. 
Doporučená MOC: 1 790 Kč

Rukavice Leki CC Shark jsou výbornou výbavou na běžkařskou trať. Díky materiálu Softspan na hřbetu ruky a materiálu Nash na zajišťují vysoký komfort nošení a zároveň dobrou přilnavost. Systém Shark v kombinaci s novou rukojetí Nordic Shark pro běžkování umožňuje ještě lepší uchopení hole a optimalizované přenos síly z ruky na hůl. 
Doporučená MOC: 1 640 Kč.
Běžkařská výbava







Skitouringové boty


Roxa RX J Light jsou lehké juniorské skitouringové boty. Dostatečně pevné i ohebné, díky teplem tvarovatelné botičky velmi pohodlné. Nastavitelné hliníkové přezky a vrchní popruh lze spolehlivě ovládat i v rukavicích, stejně jako přepínaní chůze/sjezd. Kompatibilní s vázáním typu Dynafit i Marker. 
Doporučená MOC: 10 390 Kč

Tipy na sportovní dárky pro nejmenší























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !