8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslavte první jarní den v Botanické zahradě

19. 03. 2009 | Svátky
21. března lidé po celém světě slaví první jarní den. Každý člověk má tento den spojený s probouzením přírody, s rozením mláďat a prvními rozkvetlými rostlinami a stromy. Znovu po dlouhé zimě nám příroda ukazuje svoje zázraky a krásy. A právě kdy jindy zavítat  do botanické zahrady než na první jarní den.

Botanická zahrada Praha v Tróji si tento den vybrala symbolicky a  připravila pro všechny návštěvníky velký dárek. V tento den bude pro všechny návštěvníky vstup zdarma nejen do venkovních expozic, ale i do vnitřních expozic, tedy i do skleníku Fata Morgana a výstavních prostor. Nenechte si proto ujít tuto vyjímečnou příležitost.

Milovníci přírody, rodiny s dětmi, zamilované páry, či návštěvníci, kteří ještě v botanické zahradě nikdy doposud nebyli, mohou strávit příjemnou sobotu mezi vzácnými druhy rostlin a stromů. Dalším zpestřením je také návštěva právě probíhající výstavy historického zahradnického nářadí, kde budou představeny různé typy květináčů a pěstebních nádob, nádoby na zalévání, různé vozíky určené na přepravu zahradnických výpěstků a materiálů a jiné zajímavosti.

Když někdo daruje květinu, je to speciální dárek. Vstup zdarma na první jarní den  je speciálním dárkem pro všechny návštěvníky a milovníky botanické zahrady. Každý rád dostává dárky, dejte tedy svému partnerovi či rodině dárek také vy a vezměte ho na procházku do srdce probouzející se přírody, přijďte strávit první jarní sobotu k nám. Dárek, který nic nestojí a potěší tisíce lidí.

Až do konce března jsou venkovní expozice plné rozkvetlých drobných cibulovin, slivoní a magnolií. A ani ve skleníku Fata Morgana nemusíte platit vstupné. Dovedete si představit lepší oslavu jara?

První jarní den 21. března. 2009 v Botanické zahradě v Troji v Praze, vstup zdarma

DanielkaZ
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Oslavte první jarní den v Botanické zahradě:

Oslavte první jarní den v Botanické zahradě
Oslavte první jarní den v Botanické zahradě
Oslavte první jarní den v Botanické zahradě
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
..si jeste chvili pockame...
Obrázek uživatelky
profil
.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles