Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Saloos - nejkrásnější dárky jsou z přírody

11. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-


Ačkoliv se může zdát, že Vánoce jsou ještě daleko, pomalu ubývají listy z kalendáře i stromů a kouzelné zimní období se blíží. Nedílnou součástí příprav na vánoční svátky je vymýšlení a nákup dárků pro naše nejbližší. Kdo je připraven, není překvapen, a tak vám přinášíme trochu inspirace na to, čím udělat radost lidem ve svém okolí.

To nejlepší z přírody


To nejlepší z přírodyCo může být lepší než darovat kousek přírody? V pestré nabídce české přírodní kosmetiky Saloos vyberete maličkost i hodnotný dárek opravdu pro každého. Vytvořit můžete vlastní balíček kosmetiky přesně podle vkusu vašich blízkých. Nakombinujte třeba nadýchanou Bio Růžovou čisticí pěnu na pleťRůžovou vodou 100% bio i další kosmetikou s vůní pravé damašské růže. Do růžového balíčku se bude skvěle hodit i Bio Královská péče či Bio Šlehané tělové máslo. Darujete tak úžasnou pečující bio sadu pro hýčkání pleti, těla i duše.



Tekuté zlatoTekuté zlato


Chcete-li dopřát extra porci vysoce funkční kosmetiky, rozhodně se zaměřte na bioaktivní séra. V nádherných lahvičkách se skrývají opravdové poklady přírody. Za vyzkoušení stojí například večerní Retinol bioaktivní sérum, které je geniálním pomocníkem proti stárnutí pleti i pigmentovým nedokonalostem. Perfektní dvojici tvoří s Vitamín C bioaktivním sérem nejen na ráno, které úžasně rozjasňuje, bojuje s pigmentovými skvrnami a omlazuje. Oba pomocníky perfektně doplní i Hyaluronové sérum pro intenzivní hydrataci, po které prahne každá pleť.

Pánská volenka


Váháte nad tím, čím potěšit pod stromečkem pány? Mužům na míru jsme vytvořili pánskou pleťovou kosmetiku. Pořídit ji můžete rovnou v elegantním dárkovém balení. 100% Gentleman představuje dokonalou anti-age péči na mužskou tvář a pro pěstěný vzhled vousů ho doplňuje ProVous elixír, který podporuje jejich růst a lesk.

Relax pro každého


Kvalitním masážním olejem nepohrdne nikdo. Masáže jsou nejpřirozenějším způsobem relaxace a regenerace a díky Bio masážním a tělovým olejům Saloos se pro vás stanou neopakovatelným zážitkem. Hýčkejte své tělo i smysly díky přírodním rostlinným olejům a 100% přírodním esencím. Ať už zvolíte ikonické Devatero kvítí, smyslnou Erotiku, zklidňující Levanduli nebo rovnou koupíte kompletní Kouzlo relaxace k vyzkoušení všech oblíbenců, neuděláte chybu.

100% přírodní esenciální oleje















Voňavé Vánoce


100% přírodní esenciální oleje i jiné aromaterapeutické zázraky mohou být skvělým dárkem pro ty, u kterých si netroufnete odhadnout preference v kosmetice. Sáhnout můžete po čistě vánočních kompozicích jako jsou Kouzlo Vánoc, Veselé Vánoce, Vánoční hvězda či Pohádka Vánoc, které okouzlí obdarovaného nejprve názvem a pak i nejkrásnější svátky v roce připomínající vůní. Pro malé i velké je tu i mandarinkou a vanilkou vonící novinka Pro andílky, tu můžete rovnou zkombinovat se stejnojmenným přírodním osvěžovačem vzduchu do voňavého balíčku. Anebo rovnou vyberte některou ze Sad esenciálních olejů, které v půvabné krabičce skrývají 100% přírodní esence z celého světa.

Maličkost pro radostBio Hydratační sérum na rty


Sháníte na poslední chvíli nějakou drobnost pro kamarádku nebo kolegyni? Zalovte mezi bioKarité balzámy do kapsy. Delikátní spojení bio bambuckého másla, vzácných vosků a bylinných extraktů se širokým výběrem vůní potěší každého. Extra účinnou maličkost můžete darovat i díky Bioaktivním sérům na řasy, nehty nebo rty a v neposlední řadě je tu i Bio Hydratační sérum na rty v líbivém ekologickém travnatém obalu v pěti různých vůních.


Věříme, že vaše blízké potěší především skutečnost, že jste si na ně vůbec vzpomněli, pokud se vám ale podaří trefit se do jejich vkusu s bio kosmetikou Saloos, radost uděláte i nám. 💚 A kdybyste byli opravdu bezradní, pamatujte, že Dárkové poukazy u nás na e-shopu seženete vždycky.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Saloos - nejkrásnější dárky jsou z přírody:

Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
Saloos -  nejkrásnější dárky jsou z přírody
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !