8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příhoda ze Silvestra

12. 01. 2013 | Vaše příběhy

Minulý rok se nás na Silvestra sešlo asi kolem padesáti - většinou kolegové z práce, rodina, bývalí spolužáci, rodinní přátelé, sousedi a jejich partneři atd. Jen příprava pro tolik lidí mi zabrala skoro celý den a toho jídla a pití, co se muselo koupit … Ale na druhou stranu, stálo to za to!

Kolem páté hodiny jsem chystala chlebíčky, a už zvonili první hosté. Potom už jen pustit hudbu a bylo to. Do sedmi hodin jsme se sešli všichni. Některé z mých kamarádů jsem neviděla věčnost, takže jsem byla ráda, že přišli. Přišel také můj bývalý spolužák Matěj ještě ze základky i s přítelkyní. Přiznám, že to byla na škole má tajná láska, ale nikdy jsem ho neoslovila. Na to jsem příliš stydlivá. Jeho přítelkyně byla teď těhotná, takže ani teď jsem to neměla v úmyslu. Nicméně jak běžel večer a po pár skleničkách, byl každý odvázaný a bavil se s každým, však to znáte.

příhoda ze SilvestraJá jsem se bavila převážně s Matějem. Vzhledem k tomu, že jsme se od základky prakticky neviděli, tak jsme měli co dohánět. On a jeho rodina se po základce odstěhovali. Matěj si změnil číslo mobilu a v té době ještě e-mail nebo Facebook nebyl. Přiznal se mi, že z toho stěhování byl celkem smutný, a že chtěl zůstat tady. Po úspěšném složení maturity chtěl jít na vysokou školu do Prahy, ale rodiče mu to rozmluvili. Když přece bydlí v Brně, tak bude chodit do školy také tam. Původně chtěl stejně odejít do Prahy, ale neměl finance na byt či kolej a vše okolo, takže se rodičům podřídil.

Já jsem mu také vyprávěla o mých školách, jak střední, tak vysoké. Zjistila jsem, že jsme studovali stejnou VŠ, akorát on v Brně a já v Praze. Také jsme si vyprávěli o našich nepovedených vztazích a láskách. Zjistila jsem, že přítelkyně, která s Matějem dnes přišla na oslavu Silvestra, vlastně není jeho přítelkyně. Je to jen kamarádka, která s ním a spolu ještě s  pěti kamarády bydlí. A tak ji svezl autem, ale spolu tu vůbec nejsou! Což mě překvapilo a zároveň jsem z toho měla radost. A řekla jsem si, že mu tedy řeknu, co k němu cítím.

Asi pět minut před půlnocí jsem o tom ještě mluvila s mojí nejlepší kamarádkou a ta mě samozřejmě podporovala. Ještě před půlnocí jsme všichni šli ven koukat se na ohňostroj. Matěj mě odchytl, že prý mi musí něco důležitého říct. Nejdřív jsem vůbec nechápala, o co se jedná, ale po chvíli jsem se začala smát. Víte, co mi řekl? Vyprávěl mi, že je do mě zamilovaný od základní školy, jak si v minulosti plánoval, že půjde na VŠ do Prahy a tam se opět setkáme. A i když z toho nic nebylo, stále na mě myslel. Partnerky měl za tu dobu dvě, ale ani s jednou mu to nevyšlo. Když mi toto vyprávěl, já jsem se smála, ale byla jsem ráda. Potom jsem se mu přiznala, že i já ho miluji už od základky.

Měsíc po Silvestru se Matěj ke mně přestěhoval do Prahy, neboť v Brně ho už nic nedrželo. Našel si práci, stejně jako já. Jsme šťastni a těšíme se na naše roční výročí – tedy na Silvestra!


Martinka1p - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moc hezký
Obrázek uživatelky
profil
nádherně napsáno, přeji Vám, at Vám láska, štěstí zdraví vydrží nejméně do 100 let
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles