8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Příběhy z ušáku - Jak se dělají či nedělají Vánoce

22. 12. 2012 | Vaše příběhy
Mám dospělé děti. Nebydlí v našem městě, ale daleko od domova. Tož vymoženost lidská mobil či počítač slaví své úspěchy i zde. Jak moc děkuji vynálezcům této techniky. Ne že bych byla hvězda. Rozhodně nejsem, ale poslat či zavolat, to zdárně svedu, i napsat e-mail není problém, nejraději ovšem chatuji, to se pak dozvídám věcí. Hlavně, hned je odpověď!

Dnes řešíme dárečky. Víte, koupit něco dětem, je jak se říká snadnější, ale jejich partnerům, toť zapeklitá věc. Taky dcerky přítele jsem viděla osobně 2x, co tady byl! Přesněji vloni. Syna přítelkyni, tu sice vídám častěji, ale nějak se jí nemůžu trefit pod kůži. Děvenka je to hodná, ale má jiné zájmy než já, inu, baba stará nemůže se rovnat mládí. Tak co teď. Žhavím telekomunikační zařízení, tu lidskou pomůcku, abych udělala radost. Jen při koupi jednoho dárku se dotazy šíří éterem směr  Slezsko - Chodsko - Krušnohorsko stále dokola. Už vím, jak si Ježíšek užije. Naštěstí mám volání přes víkend zdarma. Synek nemá doma internet. Což zcela nechápu při jeho práci, ale chce mít doma klid. Prostě se vyrovnám s možností využití mobilní vymoženosti. Po dlouhé debatě, neb přece jen pauza, prodleva ve psaní tu nějaká byla, se dozvídám, co je právě TO nejlepší. Jasně, vím, co koupit, aby udělalo radost, ale kde? A hlavně vím, jak to vypadá, ale těch druhů!!! Řídit cenou se nedá, neřekne vše, materiál, inu, ani toto není lehké, co já vím, jaká řeč při psaní tohoto hodnocení byla použita? Tak sleduji obrázky, řadím dle barevnosti, velikosti, ale ani tady není velký rozdíl. Naštěstí synek nenechá svoji maminku trápit dlouho, vysvobozuje  moji  smutnou utrápenou boubelatost. 
Jak se dělají vánoceSnad abych nezeštíhlila své tělíčko, přispěchá na pomoc. Ve čtvrtek večer, inu v hluboké mé půlnoci, což je už 21.00, kdy pravidelně oddechuji, tak po nějaké té hodince tu bude. Pak v pátek půjdeme na lov dárečku. No budu jen v závěsu, neb jeho 190 cm proti mojím 158 cm je nějak nevyrovnané, ale do šířky si vše vynahrazuji, tak spotřeba materiálu bude stejná! Ještě že se povezeme za honbou jednoho dárečku přibližovadlem pojízdným. Inu, dáreček bude!!! A víte, co je nejhorší? Nuž přece, že to byl první dárek!!! Tak hlavu vzhůru a za dárečky pochodem vchod. Neb papírnictví, kde se prodávají obálky, máme jistě kousek od domova, ale pěkně zabalený balíček, ten stojí za námahu, při rozbalování si pak nenechme ujít svítící očka obdarovaného. Je jedno, zda je človíček sotva metr vysoký nebo má 190 cm. Já už vím, že návštěvu synka jistě využiji k pochůzce i jiných obchůdků, to by bylo, abych nevyhrála nad dárkem.
                                                                         
Váš lovec dárků Kašpárek

Kasparek - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Příběhy z ušáku - Jak se dělají či nedělají Vánoce:

Příběhy z ušáku - Jak se dělají či nedělají Vánoce
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ale mně by nikdo neporadil..SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hlásím se k vám mrňousům do party, já mám asi 155 cm, jinak opět nádherně napsaný článeček, až bude mít moje dcerulenka vážnou známost, dárek vyřeším hnedle - upletu mu svetřík se sobíkem, a běda, jestli pystík ohrne.SmajlíkSmajlíkSmajlík

Mimochodem - krásný hrníček, nerozflákej si hoSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkně napsaný článekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pekný článok zo života.
Niekedy má človek problém trafiť sa do vkusu aj vlastných detí, nieto ešte "cudzích".
Máš dobrého syna, keď ti pomáha.
Mimochodom, tiež meriam celých 158 cm.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný článek.Smajlík Ale, když já nevím, co jste kupovali...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles