Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražské kulturní tipy na závěr roku

23. 12. 2011 | Vánoční slavnosti
Silvestr je jen jednou za rok a řada divadel a klubů připravila pro tento poslední den kulturní program určený především k pobavení. Než si vyberete místo, kde strávíte čas až do brzkých ranních hodin, ať už to bude někde s rodinou či s přáteli, můžete vyrazit do divadla na komedii, muzikál či zatančit si do klubu. Každopádně výběr je letos obzvlášť bohatý, ale nezapomeňte si rezervovat včas místa, protože poslední den v roce se chce bavit téměř každý.

Silvestr v kamenných divadlech 

V první pražské scéně - Národním divadle se na 31. prosince chystá Vánoční příběh, který začíná od 15 hodin. Vedlejší Laterna Magika láká od 17 hodin na Kouzelný cirkus, představení plné iluzí, kde se snoubí tanec, pantomima a černé divadlo. Stavovské divadlo chystá od 15 hodin derniéru opery Don Giovanni. Státní opera připravila od 20 hodin silvestrovskou noc Netopýr Gala.

Silvestrovské komedie

Pro pobavení nachystalo divadlo ABC představení o ženách s názvem Holky z kalendáře. Hraje se v 15 a v 19 hodin. Divadlo Na zábradlí na Silvestra hraje od 19 hodin představení Ubu se baví. Další komedii Viktor K. aneb Český národ neskoná si připravilo divadlo Rokoko od 15 a 19 hodin. Divadlo v Dlouhé zve na silvestrovské představení Krátké písně z Dlouhé od 19 hodin. Branické divadlo nachystalo od 19 hodin hru O lásce čili Parle moi d´amour. Divadlo Bez zábradlí uvede ve 14 a v 17 hodin speciální představení s názvem Indická banka. Divadlo Metro pobaví komedií Drahé tety a já od 18 hodin. Divadlo Na Fidlovačce ve 14 a v 17.30 vsadilo na bláznivou komedii Proutník pod pantoflem. Divadlo na Jezerce vás rozesměje představením Charleyova teta od 14 a od 18 hodin.
Divadlo Palace Theatre poslední den v roce rozchechtá komedií A do pyžam! ve 14 a v 17 hodin. Divadlo Radka Brzobohatého pobaví eroticky laděnou komedií Sodoma Gomora. 

Silvestrovský muzikál

Divadlo Kalich od 17 hodin zve na muzikál Robin Hood autorů Ondřeje Soukupa a Gábiny Osvaldové. Silvestrovské představení bude ale ojedinělé, protože herci budou mít na jevišti volnou ruku a určitě se pobavíte.
Divadlo Hybernia připravilo ve 14 a v 18 hodin Vánoční koledu, která je příběhem na pomezí divadla, koncertu a muzikálu.
Divadlo Broadway uvádí od 15 hodin muzikál Vánoční zázrak.

Silvestr v klubu

Nově opravená Malostranská beseda láká na program od 20.30. Nazvala ho Silvestr 2011 a mezi účinkujícím jmenuje i Nohavicu. Pro nezasvěcené dodávám, že se nejedná o  Jaromíra, nýbrž o Lubomíra.
Palác Akropolis uvede Silvestrovské volání divočiny od 19.30 hodin.
Vagon Club připomene kapely Beatles, Deep Purple, Queen, AC/DC od 21 hodin v pásmu Professor a ráno ve 2 hodiny na Nový rok bude Videobeatpárty. Pro milovníky jazzu nachystala Reduta od 21.30 Bridge Band - New Orleans jazz.



Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !