Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší vánoční pečení je s Pernerkou. Už jste se zapojili do soutěže?

6. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Vánoční pečení je za dveřmi a tak je nejvyšší čas pořídit si dostatečné zásoby surovin a zejména pak mouky. S naší soutěží si vánoční přípravy můžete ulehčit, protože vám dává příležitost pořídit si prémiovou mouku Pernerku se slevou 20 % na její nákup přímo ze mlýna. A když se na vás usměje štěstí, můžete získat i jednu z deseti originálních zástěr. Jak slevu získáte? Jednoduše! Uvařte či upečte něco s moukou Pernerkou a váš kulinářský výtvor vyfoťte se sáčkem Pernerky, kterou jste na přípravu použili. Fotku stačí nahrát na soutěžní stránku a můžete se začít rozmýšlet, které mouky či chlebové směsi si objednáte se slevou. To je vše. Na autory deseti nejlepších fotografií navíc čeká deset originálních kuchařských zástěr.

Sleva pro každého účastníka soutěže


mouka PernerkaVýhercem slevy je každý, kdo splní jednoduché podmínky soutěže uvedené v úvodnímu odstavci. Každý zájemce se soutěže může účastnit pouze jednou, slevy se nesčítají. Slevu 20 % může každý výherce uplatnit při nákupu v e-shopu Pernerka na adrese https://eshop.pernerka.cz do 31. ledna 2024. Deset soutěžících s nejoriginálnější fotografií kromě slevy 20 % na nákup mouky v e-shopu Pernerka získá originální kuchařskou zástěru.

Pokud hledáte inspiraci, co uvařit či upéct, podívejte se na stránku www.pernerka.cz/recepty, kde najdete celou řadu receptů pro různé příležitosti.

Soutěž probíhá od 16. listopadu do 10. prosince 2023. Fotografii s vaším kulinářským výtvorem je třeba do 10. prosince nahrát na soutěžní stránku: https://www.videokucharka.cz/soutez/peceni-s-pernerkou-vanoce-2023


Uzávěrka dodání fotografií je neděle 10. prosince 2023


Proč péct s Pernerkou? pečerní s moukou Pernerkla


Prémiová mouka Pernerka je umleta z českého obilí nejvyšší kvality. V nabídce je hned 13 druhů Pernerek, část produkce je v bio kvalitě. Mouky Pernerky jsou výjimečné i nabídkou celozrnných mouk umletých do hladka. Tyto mouky jsou umlety unikátní mlýnskou technologií, kterou v České republice disponuje pouze Mlýn Perner. Díky tomu mají celozrnné hladké mouky Pernerka nižší glykemický index, hodnotnější nutriční vlastnosti, lepší vaznost vody a také lepší pečicí vlastnosti.

Mlýn Perner, kde se Pernerka mele, je také vybaven nejmodernějším optickým třídičem, který zkontroluje každé zrnko, jež se dostane do mlýna. Třídič spolehlivě vyhodnotí, zdali zrno odpovídá nastaveným standardům. Pokud není jakýkoli parametr splněn, zrno je vyřazeno. Tato důkladná příprava odstraní veškeré nečistoty i nekvalitní zrna.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !