Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kdy naposledy objednat dárky, aby na Štědrý večer bylo co rozbalovat?

19. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Konverzace posledních týdnů se zpravidla neobejdou bez otázek týkajících se cukroví a nákupu dárků. Pečení nechme nyní stranou, mnohem náročnější může být pořízení dárků na poslední chvíli. Pokud je objednáváte on-line, pak si zvýrazněte termín 19. prosince, protože objednávky podané v tento den mají ještě šanci na doručení pod stromeček.

Podle průzkumu realizovaného cenovým a nákupním rádcem Heureka mezi více jak 2 tisíci zákazníky nechává nákupy dárků na prosinec více jak 15 % lidí a téměř 3 % dokonce shání dary až zcela na poslední chvíli. Asi není velkým překvapením, že tuto adrenalinovou disciplínu absolvují z větší části muži. Jestliže se nechcete v obchodě přetahovat o poslední kousky nebo nervózně sledovat stav zásilky na e-shopu, pak neváhejte už ani chvilku a vydejte se na lov dárků. Tím spíše, objednáváte-li je on-line, neboť skladové zásoby se tenčí a kurýři jsou stále vytíženější. Kdo by opravdu nestíhal, pak na základě doporučení Heureky budou s jistotou do Vánoc doručeny objednávky podané nejpozději 19. prosince.

Nejvyšší čas zajistit dárky: Kdy naposledy objednat, aby na Štědrý večer bylo co rozbalovat?Raději na výdejnu než domů


Balíkobot, který patří do skupiny Heureka Group, provedl srovnání dat na panelu více jak 6 milionů objednávek v segmentu středních a větších e-shopů, z něhož vyplynulo zajímavé zjištění, tedy že si Češi oproti loňskému roku více nechávají doručovat zásilky na výdejní místa. Meziroční nárůst činí téměř 10 procentních bodů v období od října do listopadu a ve stejném období vzrostl také o 26 % celkový počet objednávek. Trend zasílání balíčků na některý typ výdejního místa potvrzuje také vánoční průzkum nákupního rádce Heureka, ze kteréhovyplynulo, že tak činí 3 ze 4 Čechů. Ačkoliv výdejní místa včetně pošty využíváme nejvíce, konkrétně téměř ze 44 %, výdejní boxy jim již značně šlapou na paty. Muži si přitom boxy oblíbili o něco více než ženy, důvodem zřejmě může být možnost vyzvednout si zásilku v kteroukoliv dobu a bez čekání.

Platíme předem


Diskutovaným tématem ve společnosti bývá možnost platby kartou, protože někteří již zkrátka přestali nosit při sobě hotovost. Bezhotovostní úhrady vedou i v případě on-line objednávek. Převážná většina lidí raději zaplatí předem, než aby využili platbu na dobírku, u které je zpravidla ještě potřeba uhradit poplatek. Bezdobírkové objednávky jsou realizovány ze 63 %, přesto zde překvapivě v období od října do listopadu došlo k mírnému meziročnímu poklesu, konkrétně o 4 procentní body.

Ať již zvolíte jakoukoliv cestu doručení a metodu platby, pamatujte, že kapacity prodejců i kurýrů jsou omezené a při pozdním podání objednávky už vás nezachrání ani Ježíšek. Proto raději ještě dnes večer sedněte k počítači a porozhlédněte se po dárcích. Jestli vám chybí inspirace, na nákupním rádci Heureka najdete Dárkovač, plný tipů na dárky pro každého.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !