8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

INSTANTNÍ PÁRTY – TOHLE JE IN…stantní káva

27. 12. 2021 | Vaření, recepty
-Komerční sdělení-

káva JACOBS







ilvestra či jakoukoliv jinou párty a oslavu ozvláštní míchané drinky s instantní kávou. Pro večírkovou sezónu jsou dokonalé, a navíc jednoduché na přípravu. Relax a energie v jednom. Recepty vycházejí z běžně dostupných surovin a chutnají skvěle. Základem je kvalitní instantní káva – nejlépe lyofilizovaná, ta je nejkvalitnější, a můžete přidávat ovoce, různé druhy (ne)mlék a alkohol.

káva JacobsNěkteré kombinace jen osvěží a dodají energii, jiné dokonce zaženou hlad. Inspirujte se vybranými recepty, další najdete na www.kavajacobs.cz/recepty.

Míchejte a bavte se!


Instantní káva je pro míchané drinky ideální, protože je snadná a rychlá na přípravu a můžete ji připravovat i za studena. U nás se podle průzkumů pije nejčastěji (38,1 %), takže ji má doma téměř každý. Značka Jacobs nabízí několik druhů – nejoblíbenější jsou Jacobs Krönung, Jacobs Gold nebo Jacobs Velvet, náročnějším konzumentům je určena řada Jacobs Barista, která obsahuje také velice jemně namletá kávová zrna, aby ještě zdůraznila chuť a vůni přírodně mleté kávy. A letos přidala novinku, která propojuje dokonalé aroma a intenzivní chuť s jemnou pěnou – kávu Jacobs Crema.


RASPBERRY COFFEE SPRITZRaspberry cffee spritz


2 lžičky instantní kávy Jacobs Crema
4 cl vodky/ginu
2 cl malinového sirupu
150 ml toniku
1/8 limetky
Led

Skleničku na víno naplňte ledem, přidejte malinový sirup a přilijte tonik. Do šejkru přidejte pár kostek ledu a dvě lžičky instantní kávy Jacobs Crema, přilijte vodku/gin a důkladně protřepejte. Nalijte opatrně přes sítko do sklenice s tonikem. Dle chuti přidejte šťávu z limetky. Ozdobte kouskem limetky a servírujte.



RASPBERRY INSTATONICRaspberry instatonic


2 lžičky instantní kávy Jacobs Crema
2 cl malinového sirupu
200 ml toniku
1/8 limetky
Led

Sklenici naplňte ledem, přidejte malinový sirup a přilijte tonik. Do šejkru přidejte pár kostek ledu, trochu toniku a dvě lžičky instantní kávy Jacobs Crema. Důkladně protřepejte. Nalijte opatrně přes sítko do sklenice s tonikem. Dle chuti přidejte šťávu z limetky. Ozdobte kouskem limetky a servírujte.


ORANGE INSTATONICOrange instatonic


2 lžičky instantní kávy Jacobs Velvet
100 ml pomerančové limonády
100 ml toniku
1/8 limetky
Led

Sklenici naplňte ledem, přidejte pomerančovou limonádu a přilijte tonik. Do šejkru vhoďte pár kostek ledu, trochu toniku a dvě lžičky instantní kávy Jacobs Velvet. Důkladně protřepejte. Nalijte opatrně přes sítko do sklenice s tonikem. Dle chuti přidejte šťávu z limetky. Ozdobte kouskem limetky a servírujte.


HOT MANGO COFFEEHot mango coffee


50 ml espressa nebo kávy Jacobs Crema
150 ml mangového džusu

Do hrnku vlijte mangový džus, který může být lehce zahřátý. Připravte si kávu, třeba espresso z kapslí Jacobs, nebo šálek silnější instantní kávy Jacobs Crema. Kávu nalijte na džus. Když použijete skleněný hrnek a kávu opatrně přilijete, bude káva na džusu efektně plout. Podle chuti přidejte špetku skořice.


Eko tip: Jako šejkr můžete používat prázdnou sklenici od instantní kávy Jacobs a místo skleničky zase obal menšího balení. Tak recyklujme!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku INSTANTNÍ PÁRTY – TOHLE JE IN…stantní káva:

INSTANTNÍ PÁRTY – TOHLE JE IN…stantní káva
INSTANTNÍ PÁRTY – TOHLE JE IN…stantní káva
INSTANTNÍ PÁRTY – TOHLE JE IN…stantní káva
INSTANTNÍ PÁRTY – TOHLE JE IN…stantní káva
INSTANTNÍ PÁRTY – TOHLE JE IN…stantní káva
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !