Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují

28. 11. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Doby, kdy správný mužský musel smrdět, jsou pryč. Dnešní chlapi jdou ale ještě dál a využívají celou řadu důmyslné pánské kosmetiky. Přestaňme uvažovat zaujatě, i jim totiž záleží nejen na tom, jak se cítí, ale i jak vypadají. Třikrát sláva!

Kromě speciálních deodorantů, sprchových šampónů a kosmetiky na vousy už začíná být v ranku kosmetiky pro chlapy běžné používání krémů, nebo dokonce anti-sticků na intimní partie. Proto nepřekvapí, že oblíbená značka „s vousy“ Angry Beards rozšiřuje svou nabídku o pekelně účinné sérum na vrásky.

péče o mužské tělo s Angry BeardsTěžká práce, starosti nebo zralý věk se zkrátka podepisují v každé tváři. Nenamlouvejme si, že existuje zázračný přípravek na vyhlazení vrásek s botoxovým efektem. A kdo s rozumem by o to taky stál, i steak je nejlepší z vyzrálého masa. Vynikající účinnost ale teď slibuje nový Fak-Age Dorian Gray. Při pravidelném používání redukuje vrásky, a hlavně pomáhá předcházet těm novým.

Obzvláště v období po parném létě, kdy vylézt z domu znamenalo schytat paprsky jak na španělské pláži, je péče o výživu pleti nepostradatelná. Takže – než přijdou zase plískanice, vítr, neřka třeskuté mrazy – dejte svou pleť do kupy, pánové!

A aby toho nebylo málo, v Angry Beards si posvítili i na častý mužský nešvar – na problémy s akné. Je konec nípání zanícené pleti. Ať ten či onen říká to nebo tamto, žádný chlap se necítí dobře a sebevědomě, když má v obličeji stádo vřídků. Takže po ranní hygieně už není potřeba strkat hlavu do písku, řešení je na dlani. Stačí do sebe každý den investovat pár minut navíc.

péče o mužské tělo s Angry Beards


Sérum proti vráskám pro muže s oblíbenou vůní řady Angry Beards. Pravidelné nanášení séra na umytý obličej a následné ošetření krémem redukuje vrásky a pomáhá předcházet tvoření nových.


Gel pro boj s akné pro muže Zit Slayer Le Pimp stačí nanášet na problematická místa a dřevorubeckou silou se s nedokonalostmi kůže popere. Už žádné dloubání nehty s následným zanícením, nebo používání slabšího odvaru pro ženy. 

Tohle je řešení na míru mužům!


Angry Beards















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují:

I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
I nejtvrdší dřevorubci o sebe pečují
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !