8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopis pro Ježíška

17. 12. 2012 | Vaše příběhy
Když byly děti malé, tak si psaly Ježíškovi dopisy. Schránku si udělaly ze závěsné kuchyňské váhy, tam jsme vždy psaníčka našli a věděli, co by chtěly najít pod stromečkem. Jak šel čas a dorůstaly, trochu to upadlo. Dnes jsou už dospělé a najednou přišel dopis od dcery, která bydlí a pracuje v Kutné Hoře, což je asi 160 kilometrů od nás. Dopis mě velice dojal a potěšil, a tak se s Vámi chci o něj podělit. Je plný lásky a něhy od dítěte, i když už dospělého.

Milý Ježíšku,
letos jsem byla opravdu moc hodná, tak si dovoluji napsat Ti o pár dárků.  Sice už jsem dospělá, ale přání mám víc než dost. Omluv prosím moje gramatické chyby, pravopis a úpravu, bohužel nejsem dokonalá. Od Tebe nechci movité dárky, přeji si jen, aby všichni, které mám ráda, byli zdraví a šťastní. Hlavně rodiče už mají svá léta, jde na nich vidět, jak jsme je s bráškama zlobili. : )  
Dopis JežíškoviHádali jsme se s nimi, byli jsme nespokojení, odmlouvali jsme. Je toho hodně, co jsme prováděli. : ) Bohužel čím jsme starší, nedostáváme rozum. 
Prosím Tě, Ježíšku, dej jim sílu, aby to s námi ještě snášeli a pomáhali nám. Máme je moc rádi a nedáme na ně dopustit. Maminka a tatínek  
jsou Ti nejdražší a nejbližší lidi v našem životě. Další přání už jsou pro Tebe obtížněji na splnění. Už mám léta, kdy bych už měla myslet na rodinu. Ano, je mi 23 a už bych měla myslet na miminko.  : ) 
Bohužel v dnešní době to není tak jednoduché. Mám strach, že moje děti nebudou mít tolik štěstí jako já - vyrůstání v úplné a hlavně fungující rodině.  V prostředí, ve kterém se momentálně pohybuji, jsem jediná, kdo měl takové štěstí. Všude kolem mě jsou lidé, na kterých jde vidět, že to neměli v životě jednoduché. V dnešní době je problém najít partnera, se kterým by se dalo žít několik desetiletí. Doba je uspěchaná, všude stres, nedostatek peněz, lidé myslí sami na sebe, neumí se těšit z maličkostí a chybí souznění. Na to, abych si mohla pořídit rodinu, potřebuji k sobě partnera, který se vykašle na vydělávání hromady peněz, abychom mohli na dovolenou na Kanáry, ale chlapa, který sice přijde naštvaný a unavený z práce, a místo toho, aby si sedl k počítači nebo k televizi s lahváčem, půjde ven na procházku se mnou a dětmi. Který se s námi bude smát a chodit na houby, bude zodpovědný a tolerantní, prostě pohodový manžel i táta. 
Další přáním do příštího roku je, aby mi moje autíčko vydrželo. Momentálně je to moje největší radost. Malý červený brouček na kolečkách. A samozřejmě nesmím zapomenout na našeho malého šmudlu - Betynku. Ať je zdravá a stále hravá  : )

Malá rekapitulace :

1.  Zdravá a šťastná rodina (maminka, tatínek, bráchové a Betynka)
2   Moje možná budoucí rodina (velké přání)
3.  Autíčko ať šlape

Ježíšku, počítám s tím!!!!!!
                                             S láskou Lucka

Musím se přiznat, že tak krásný a něžný dopis mi nikdo ještě nenapsal, a tak jsme si řekli s tátou, že jsme něco krásného za sebou nechali, naše děti, které nás mají rády a snad dovedou předat to krásné, co v nich je, zase svým dětem. To bychom si moc přáli. 

Anaa - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak to je moc krasny dopis jeziskovi ! Kdyz kolem sebe tak koukam poslednich par let, stale vic si uvedomuji jake sme mely se sestrou krasne detctvi diky rodicum a babicce s dedeckem na Jizni Morave. A je to presne jak pise Lucka, takovych stavlivcu dneska bohuzel uz tolik neni.
Moc ji preju at se ji splni vsechny jeji prani !!
Obrázek uživatelky
profil
opravdu moc děkuji Všem za krásné komentáře je to hezké a milé od Vás. Myslím, že mluvím za všechny, že děti jsou vzácný a nejkrásnější dar.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Takýto list je hádam ten najkrajší vianočný darček, aký môžu deti svojim rodičom dať.
Obrázek uživatelky
profil
Krásné vyznání -přimlouvám se u Ježíška,aby Lucince splnil všechna i ta nejtajnější přáníčkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkné i já mám moc hodné dětiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles