8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopis Ježíškovi

20. 12. 2012 | Vaše příběhy

Blíží se Vánoce a tak nadešel čas napsat dopis Ježíškovi. Syn se na to moc těšil. Prohlédli jsme si několik katalogů s hračkama a vybrali ty, které si syn nejvíce přál. Napsali jsme dopis a syn některé hračky Ježíškovi také namaloval. Dal si opravdu záležet a moc se mu to povedlo. Dopis vložil do obálky a nadepsal "PRO JEŽÍŠKA". Obálku dal za okno.

Večer mě rozbolela hlava a tak jsem si šla lehnout kolem 8. hodiny společně se synem. Na dopis jsem úplně zapomněla. Ráno syn vyskočil z postele a utíkal se podívat za okno. Teprve v tu chvíli mi došlo, co se stalo. Nestihla jsem ho již zastavit. Přemýšlela jsem, jak mu vysvětlím, že si Ježíšek dopis neodnesl a jak nejlépe zmírnit jeho zklamání. Čekalo mě však velké překvapení. Syn přiběhl, zářil štěstím a křičel: "Mami, není tam, Ježíšek si ho odnesl." Šla jsem se tedy podívat za okno a dopis tam opravdu nebyl.

dopis ježíškoviProhledali jsme s manželem celý dvůr kolem domu i ulici před domem. Dopis jsme nikde nenašli. Dělali jsme si srandu, že si ho asi opravdu odnesl Ježíšek.

Po několika dnech jsem již vypustila z hlavy myšlenku, kam se dopis ztratil.   Šli jsme na procházku. Byli jsme asi 200 m od našeho domu, ve vedlejší ulici, když jsem zahlédla v kaluži nějakou obálku. Nedalo mi to a obálku jsem zvedla. Jak již tušíte, byl to dopis mého syna. Syn šel s tatínkem naštěstí pár kroků za mnou a vůbec nepostřehl, že něco sbírám ze země. Říkala jsem si, jak by byl zklamaný, kdyby dopis našel on.

Záhada byla rozluštěna, vše dobře dopadlo a já si už příště dám větší pozor, abych na dopis nezapomněla. A jednou, až syn nebude věřit na Ježíška, tak mu to možná budu vyprávět.


Hanule1977 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
měl š´tastný konec
Obrázek uživatelky
profil
To je dobre, že si ten list našla ty. Syn by bol asi veľmi sklamaný, keby ho našiel on.
Obdobie, kedy deti veria na Ježiška je to najkrajšie v ich živote.
Obrázek uživatelky
profil
ještě, že tak, že jsi dopis včas sebrala.
Když děti věří na ježíška, je to nejkrásnější období.Přeju celé rodině krásné Vánoce.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles