Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Darujte svým blízkým lepší pohled na svět, darujte zdravý zrak

10. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Oční centrum Praha




Vánoční svátky se blíží a mnoho lidí si láme hlavu s tím, co nadělit svým blízkým. Bačkory, ponožky nebo rukavice určitě nikoho nezarmoutí, ale Ježíšek může darovat i zdravý zrak.


Vánoční dárky by měly mít smysl. Zvlášť v době, kdy ceny zboží rychle rostou a kdy vás nevhodná pozornost může vyjít draho. Darovat se dá například poukaz na sken sítnice, laserová operace zbavující dioptrií nebo operace PRELEX, zbavující brýlí po čtyřicítce.

Komplexní vyšetření včetně OCT angiografie (sken sítnice)

        ◦ Poukaz na OCT angiografii v hodnotě 1 200 Kč
        ◦ Zaměřeno na prevenci
        ◦ Cílová skupina 35 let+

Darujte svým blízkým lepší pohled na svět, darujte zdravý zrakKaždý po 35. roce života by měl podstoupit vyšetření zraku včetně speciálního vyšetření sítnice (tzv. OCT angiografii), která dokáže odhalit mnoho očních onemocnění v počátečním stadiu, kdy ještě pacient žádné příznaky nepociťuje. Řada onemocnění sítnice totiž ve svém počátku probíhá skrytě a až v pokročilém stádiu se projeví zhoršeným viděním, které už však v tu chvíli nelze napravit, pouze zpomalit.

„OCT angiografie je revoluční zobrazovací metoda sítnice, která zobrazuje stav jednotlivých vrstev sítnice a zároveň i funkčnost všech jejích struktur. Speciální skenování sítnice tak dokáže odhalit závažná onemocnění sítnice, jako jsou nádorová onemocnění oka, věkem podmíněná makulární degenerace, cévní onemocnění sítnice (diabetická retinopatie), onemocnění makuly, odchlípení sítnice a další degenerativní změny na sítnici. Vyšetření pomocí OCT angiografie je rychlé a bezpečné, navíc zcela bezbolestné a bez nitrožilního použití kontrastních látek,“
vysvětluje Radan Zugar, primář Očního centra Praha.


Dopřejte svým blízkým svobodu bez brýlí a čoček:


1. Laserová operace zbavující dioptrií
    • Poukaz na předoperační konzultaci (vyšetření) v hodnotě 1 500 Kč
    • Poukaz na operaci ReLEx SMILE nebo příspěvek – cena operace 25 000 Kč/oko
    • Cílová skupina 20–45 let

Laserové operace jsou vhodné pro pacienty ve věku 20–45 let, kteří se chtějí zbavit závislosti na brýlích a kontaktních čočkách zejména pro vidění na dálku. Laserovou operací lze ale odstranit i dalekozrakost a astigmatismus. V Očním centru Praha nabízíme nejmodernější laserovou korekci zraku, tzv. metodu ReLEx SMILE. Jedná se o nejšetrnější typ laserové operace očí. Celý zákrok se provádí pomocí tzv. femtosekundového laseru, který na základě přesných výpočtů upraví požadovaný počet dioptrií. Operace je nebolestivá, rekonvalescence je rychlá a doba hojení krátká.


2. Operace PRELEX, zbavující brýlí po čtyřicítce
    • Poukaz na předoperační konzultaci (vyšetření) v hodnotě 2 000 Kč
    • Poukaz na celou operaci nebo příspěvek – cena operace 10 000 Kč/oko + nitrooční čočky od 22 900 Kč/oko
    • Cílová skupina 40–65 let

MUDr. Radan Zugar, primář Očního centra Praha„Přibližně po 40. roce života začne lidské oko ztrácet schopnost akomodovat neboli zaostřovat na blízkou vzdálenost – odborně se tomuto procesu říká věkem podmíněná ztráta akomodace nebo presbyopie. Postupně tak člověk začne vidět špatně na čtení a nevyhne se nutnosti nosit brýle. A pokud nosí i brýle na dálku, musí brýle neustále střídat. Řešením je operace PRELEX, při které se lidská čočka nahradí umělou multifokální či trifokální nitrooční čočkou, díky které člověk uvidí bez brýlí na blízko i na dálku. Operace je naprosto bezpečná a bezbolestná. Provádí se ambulantně, trvá přibližně 15 minut a většinou již druhý den pacient na operované oko normálně vidí, a to zcela bez brýlí,“ doplňuje Radan Zugar.


Dopřejte svým rodičům kvalitnější vidění i ve stáří: příspěvek na prémiové nitrooční čočky při operaci šedého zákalu

    • Poukaz na prémiové nitrooční čočky v hodnotě od 4 900 Kč – 35 700 Kč/oko
    • Cílová skupina 65+

„Stárnutím lidské oční čočky dochází k jejímu postupnému zakalení a vzniká tzv. šedý zákal. Výskyt šedého zákalu stoupá s věkem a většinou postihuje osoby ve věku 60 až 75 let. Šedý zákal nelze odstranit nijak jinak než rychlou a zcela bezbolestnou operací. Při té se původní zakalená lidská oční čočka nahrazuje umělou nitrooční čočkou, která zůstává v oku natrvalo až do konce života,“ uvádí Radan Zugar.

Při operaci šedého zákalu má pacient jedinečnou a neopakovatelnou možnost se rozhodnout, jak se chce dívat na svět po zákroku. Při operaci si může zvolit doplatkové prémiové nitrooční čočky, které jsou pro zrak šetrnější, poskytnou lepší kontrastní citlivost a mohou i pacienta zbavit závislosti na brýlích (dle typu zvolených prémiových nitroočních čoček).

Dárkové poukazy lze zakoupit na recepci Očního centra Praha.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !